Haberler

Balıkesir'de araçta zulalanan uyuşturucu operasyonu

Güncelleme:

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yapılan operasyonda araçta zulalanan uyuşturucu ele geçirildi. Kornanın çalışmaması üzerine yapılan aramada 30 gram metamfetamin bulundu.

Aracın kornasına zulalanmış 30 gram uyuşturucu ele geçirildi

BALIKESİR - Balıkesir'de narkotik polisleri yaptığı operasyonda bir araçta arama gerçekleştirdi. Arama esnasında kornanın çalmamasından şüphelenen ekipler kornayı açınca zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi. Uyuşturucunun yerinden çıkarılması ile kornanın tekrar çalıştığı görüldü.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde aldığı bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri S.K.'nın kullandığı aracı durdurdu. Şüpheli S.K.'nın kendi rızası ile 5 gram metamfetamin maddesini polise teslim etmesi sonucu polis merkezine götürüldü. Araçta yapılan aramada kornanın çalışmadığını gören ekipler, şüphelenerek kornayı söktü. Kornaya zulalanmış olarak 30 gram metamfetamin maddesi daha ele geçiren ekipler şüpheli S.K. ve araçta yolcu olarak bulunan E.Ş.'yi gözaltına aldı. Zulalanan yerden çıkartılan uyuşturucu sonrasında ise kornanın tekrar çalıştığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Sındırgı Polis Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title