Haberler

Bahara Merhaba Konseri

Denizli Belediyesi, Birbirinden Güzel Türk Sanat Müziği Eserlerinin Yer Aldığı Bahara Merhaba Konseri Düzenledi

Denizli Belediyesi, bahar mevsiminde havaların ısınmasıyla ücretsiz konser etkinliklerine hız verdi. Bu kapsamda, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerinin yer aldığı 'bahara merhaba' konseri düzenlendi.

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti, izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Bahara Merhaba Konseri'ne, Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Denizli Belediye Başkan Vekili Şamil Çınar, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Keskin ve sanat müziğine gönül vermiş birçok sanatsever katıldı.

Konser ilklerin yaşanmasına sahne oldu. Türk Sanat Müziği İcra Heyeti Koro Şefi Özkan Akgül, ilk kez koronun başında sahne aldı. 2 bölümden oluşan bahara merhaba konserinin ilk bölümünde solistler Rasim Şohoğlu, Hakan Kurucan ve Fatih Soner ile koro 13 eseri seslendirdi.

Konserin 2. bölümünde ise 18 eser yer aldı. Koronun seslendirdiği 2 eserin ardından Konservatuvar Onursal Başkanı Sezai Günalp 'Gönül Nedir Bilene Gönül Veresim Gelir' adlı eseri okudu. Bu arada, korist Hayrünnisa Aydınlıoğlu'nun yazdığı, Gökhan Yapar'ın söylediği Tanrıya Yakarış eseri, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Hayrünnisa Aydınlıoğlu, çocukluk arkadaşı ve koroda yer alan Berrin Ünver Sağduyu için eseri bestelediğini söyledi.

Aydınlıoğlu, Tanrıya Yakarış'ı, Ünver Sağduyu'nun 26 yaşında hayatını kaybettiği çocuğu üzerine bestelediğini sözlerine ekledi.

Daha sonra birbirinden güzel eserler, izleyenler için seslendirildi.

Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Denizli Belediye Başkan Vekili Şamil Çınar, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Keskin, gecenin sonunda şef Özkan Akgül ve koro üyelerine çiçek sundu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title