Haberler

Babasının Öldürdüğü Oryantal Didem Uslu, 47 Gün Sonra Toprağa Verildi

Güncelleme:

Edirne'de, babası Hasan Uslu'nun öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp ormanlık alana gömdüğü Didem Uslu, olaydan 47 gün sonra Eskişehir'de toprağa verildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde döner ustası babası Hasan Uslu'nun (55) boğarak öldürdükten sonra cesedini bıçakla parçalara ayırıp ormanlık alana gömdüğü Didem Uslu'nun (32) cenazesi, olaydan 47 gün sonra memleketi Eskişehir'de toprağa verildi.

Babasının Öldürdüğü Diğdem Uslu, Toprağa Verildi

KIZ KARDEŞİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Baba kurbanı olan oryantal Didem Uslu'nun cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından kız kardeşi Özlem Uslu'ya teslim edilerek, memleketi Eskişehir'e götürüldü.

Babasının Öldürdüğü Diğdem Uslu, Toprağa Verildi

Didem Uslu'nun cenazesi, bugün Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazın ardından asri mezarlıkta toprağa verildi. Kız kardeşi Özlem Uslu'nun taziyeleri kabul ettiği cenazeye, Didem Uslu'nun akrabaları ve arkadaşları katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Uslu Eskişehir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

can:

yalan dünya degmezdi birakin yasasinlar kadinlara kalkan eller kirilsin nurlar icinde yat didem

21
10
yanıtYanıtla
kimsesiz:

dansöz kadın nurlar içinde yatmaz babasını dinlemeyenin sonudur bu

yanıt4
yanıt11
Nihat:

Oryantallik iyi, oryantallik yapma demek kötü. . . . Nasıl bi habercilik algı yönetimi bu? Cinayet yanlış tabi fakat ana fikir yanlış bu haberin. Kadınlar yemin ederim AMAZONvari varlıklar oluyor. Tarihin hiçbir döneminde bu denli pozitif yükseliş yaşamadılar. Mesela Feminizm deyince herkes bilir ama Maskulizm deyince kimse bişey bilmez. Ne yazık erkekler adına. . .

8
6
yanıtYanıtla
Kadir:

Yazık ya , ne biçim ülke olduk arkadaş. Sana ne kim ne yapıyosa yapsın

1
4
yanıtYanıtla
LPG Cİ:

lpg ye indirim olsa

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title