Haberler

TÜBİTAK Başkanlığına Arif Ergin Atandı

Güncelleme:

TÜBİTAK Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin'in atanmasına ilişkin karar Resmi Gazetede yayımlandı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin'in atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

KARAR 11 HAZİRANDA ALINMIŞTI!

Kararda Ergin'in, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı TÜBİTAK Başkanlığına atanmasının, 278 sayılı Kanunun 5. maddesi gereğince uygun görüldüğü kaydedildi. Ergin'in atanmasına ilişkin karar 11 Haziran'da alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Arif Gazeteler Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

63:

akp ne dakar düsmani varmis . . kendi evini yuneitemiyenler ona buna laf atmasinlar simdiye kadar ne guzel hizmet akp gine gelecek

11
27
yanıtYanıtla
www:

ses kayıtlarının gerçekliği ortaya çıkmasın diyedir ooo

26
6
yanıtYanıtla
GAKKOŞ:

BUNLARI ORADAN ALMAK 1 DAKİKALIK İŞ. . . .

29
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yaptığı bütün atamalarda kayırmacılığı, cemaatçiliği esas almış bir hükümetin hiçbir ataması güven verici değil. . . Hesap vermeliler. . .

22
4
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

AMAN GİTMEDEN HERYERİ AKP MİLİTANLARIYLA DOLDURUN, BOŞ YER KALMASIN.... HEPSİNİN HESABI SORULMALI.....

5
16
yanıtYanıtla
ahmet:

bence şu an yapılan atamaların tamamı yanlış. Atatan her kim olrsa olsun bu işler yeni kurulacak hükümete bırakılsın

17
3
yanıtYanıtla
tj:

vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Allah güç kuvvet versin

19
1
yanıtYanıtla
kemal:

AAA teröristlere ve gezideki vatan hainlerine militan diyemeyen zihniyet şimdi çıkmış hesabı sorulmalı diyor :)) gezicilerde yargılansınmı çok bilmiş

13
4
yanıtYanıtla
GAKKOŞ:

BUNDAN ÖNCE ANKARA HAYVANAT BAHÇESİNİN MÜDÜRÜMÜ O KOLTUKTA İDİ. . .

13
3
yanıtYanıtla
Deli dumrulmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Helal be dürüst insalar gelsin

5
10
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title