Haberler

'Anneler Günü'nde evlere sipariş yetiştiremiyorlar

Güncelleme:

'Anneler Günü'nde evlere sipariş yetiştiremiyorlar Pandemi gölgesinde geçen 'Anneler Günü'nde çiçekçiler de yoğunluk yaşanıyor Çiçekçi Talha Çelik: "Çiçekleri teslim ettiğimizde annelerin yüzlerindeki mutluluk, yorgunluğumuzu unutturuyor" Pandemi gölgesinde geçen 9 Mayıs Anneler...

' Anneler Günü'nde evlere sipariş yetiştiremiyorlar

Pandemi gölgesinde geçen ' Anneler Günü'nde çiçekçiler de yoğunluk yaşanıyor

Çiçekçi Talha Çelik :

"Çiçekleri teslim ettiğimizde annelerin yüzlerindeki mutluluk, yorgunluğumuzu unutturuyor"

SAKARYA - Pandemi gölgesinde geçen 9 Mayıs Anneler Gününde çiçekçilerde yoğunluk yaşanıyor. Geçtiğimiz senelere göre evlere siparişlerin daha fazla arttığını belirten Çiçekçi Talha Çelik, "Bu anneler gününün diğer anneler günlerine göre farkı, şuan evlere sipariş çok fazla. İnsanlar dışarıya çıkamadıkları için, evlere siparişlerde artış var" dedi.

Korona virüs sebebi ile tam kapanma sürecine denk gelen 9 Mayıs Anneler Günü bu yıl evlerde geçirildi. Bu özel günde annelere verilen hediyelerin başında çiçekler geldi. Pandemi sebebi ile geçtiğimiz senelerdeki anneler günlerinden farklı geçen bu günde çiçekçiler adeta evlere sipariş yetiştiremiyor. Kapanma sebebi ile evlerinden çıkamayan vatandaşların taleplerine yetişebilmek için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Çiçekçi Talha Çelik, siparişleri teslim ederken annelerin yüzünde oluşan tebessümün yorgunluklarını unutturduğunu dile getirdi.

Yaklaşık 4 senedir çiçekçilik mesleği yapan Talha Çelik, "Bu mesleği 3-4 senedir yapıyorum. Pandemi dolayısı ile sıkıntı çektik; düğün ve cemiyetler olmadı. Bizim çiçekçilerin genel işi; düğün, söz, nişan. Böyle zamanlarda çiçekçiler para kazanıyor ama pandemiden dolayı kendimizi fazla toparlayamadık. Bu özel günler bizi biraz daha fazla ayakta tutuyor diyebiliriz. Özel günlerde çiçekçilere ilgi var, böyle günlerde biraz daha kendimizi toparlıyoruz" dedi.

Evlere sipariş çok fazla

Pandeminin gölgesinde geçen anneler gününde evlere siparişlerin arttığını söyleyen Çelik, "Bu anneler gününün diğer anneler günlerine göre farkı, şuan evlere sipariş çok fazla. İnsanlar dışarıya çıkamadıkları için, evlere siparişlerde artış var. İnsanlara gelin bakın diyemiyoruz, bizde bu konuda mağduruz yani. İşlerimiz ne kadar yoğun olsa da talepleri geri çevirmemeye bakıyoruz. Diğer türlü dükkana gelerek buradan alıyorlar. Müşteriler dükkana gelemediği için bizim işimiz daha fazla yoğunlaştı. Annelerimize hizmet vermekten çok mutluyuz, siparişi götürdüğümüz zaman annelerin yüzünün güldüğünü görebilmek insana gerçekten meslek şevki veriyor ve yorgunluğumuzu alıyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Talha Çelik Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title