Haberler

Ankara'da tarihi Karahoca Camisi restorasyonu tamamlandı

Güncelleme:

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Haymana Belediyesi iş birliğiyle restorasyonu yapılan tarihi Karahoca Camisi'nin açılışı yapıldı. 118 yıllık cami, törenle yeniden ibadete açıldı. Açılış programına AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut da katıldı.

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Haymana Belediyesi iş birliğiyle restorasyonu yapılan tarihi Karahoca Camisi'nin açılışı yapıldı.

Haymana ilçesi Karahoca Mahallesi'nde bulunan 118 yıllık tarihi cami, restorasyonun ardından gerçekleştirilen törenle yeniden ibadete açıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programına, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili Yıldız, programda, bu eserin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Fevkalade manevi değeri yüksek bir caminin, 3 ayların başlangıcı gibi çok anlamlı bir günde restorasyonunu tamamlayarak açılışını gerçekleştiriyoruz." dedi.

Daha sonra Turgut, Yıldız ve Aksu'ya desteklerinden ötürü plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Özdemir Turgut Zeynep Yıldız Milletvekili Sinan Aksu AK Parti Haymana Ankara Cami Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title