Haberler

Amasya'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suluova ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüpheliye ait araç ve eve baskın yaptı. Yapılan aramada 20 gram metamfetamin, 5 gram kubar esrar ve uyuşturucu satışında kullanılan aletler ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor. A.K'nın uyuşturucuları F.K'dan temin ettiği belirlendi. F.K'nın evine düzenlenen operasyonda, 382,57 gram sentetik uyuşturucu, 2 sentetik ecza, hassas terazi, 4 uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler A.K. ve F.K'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Amasya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suluova ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüpheliye ait araç ve eve baskın yaptı.

Yapılan aramada 20 gram metamfetamin, 5 gram kubar esrar ve uyuşturucu satışında kullanılan aletler ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.

üzerinde bir miktar sentetik uyuşturucu bulunan A.K'nın uyuşturucuları F.K'dan temin ettiğini belirledi.

F.K'nın evine düzenlenen operasyonda, 382,57 gram sentetik uyuşturucu, 2 sentetik ecza, hassas terazi, 4 uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler A.K. ve F.K'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Amasya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suluova Amasya Gözaltı Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title