Haberler

Aktif Bank'a İki Ödül

Güncelleme:

Aktif Bank, iş dünyasının en prestijli yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından iki ödüle değer görüldü.

Aktif Bank, yeni jenerasyon bankacılık yaklaşımının bir yansıması olarak, Türkiye'nin "En İnovatif Yatırım Bankası" ve "En İyi Yapılandırılmış Finansman Bankası" ödülleri ile başarısını uluslararası alanda bir kez daha kanıtladı.

Türkiye'de yeni jenerasyon bankacılığın mucidi Aktif Bank, dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından iki kategoride ödüle layık görüldü. Aktif Bank, "En İnovatif Yatırım Bankası" ve "En İyi Yapılandırılmış Finansman Bankası" ödülleri ile uluslararası arenada başarısını bir kez daha tescil etmiş oldu.

"Yenilikçi duruşumuzu sürekli geliştiriyoruz"

Finans sektöründe en iyilerin yarıştığı Global Banking and Finance Review ödüllerini değerlendiren Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir "Aktif Bank olarak kendi geliştirdiğimiz eşsiz altyapımız, müteşebbis iş tutuşumuz ve yenilikçi karakterimizi "yeni jenerasyon bankacılık" felsefemizle harmanladık. Geliştirdiğimiz bu iş modeli ile yapılmayanı yaparak sınırlarımızı aşmayı hedefledik. Aldığımız bu ödül yenilikçilik çizgimizin devamı konusunda uluslararası bir onay niteliğinde." dedi.

Aktif Bank 2012 yılında ödüle doymuyor

Aktif Bank 2012 yılında 17'si uluslararası olmak üzere 19 tane ödülle başarısını taçlandırdı.

Banka, Europe Business Assembly yarışmasında "En İyi Şirket" ödülünün sahibi olurken Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir "Yılın Yöneticisi" ödülünü aldı. Business Initiative Directions (BID) tarafından düzenlenen "International Arch Of Europe Ödülleri" Yarışması'nda "Uluslararası Avrupa Kalite Platin Ödülü"nü alan Aktif Bank, Paybefore EUROPE yarışmasında "En Yenilikçi Ön Ödemeli Çözüm" kategorisinde ödül kazandı. Aktif Bank, Paybefore USA Yarışması'nda ise "En İyi Ön Ödemeli Genç/Öğrenci/Kampus Programı", ve "Ön Ödemeli Çözümlerde En İyi Tüketici Değeri" kategorilerinde iki ödül aldı. Dr. Önder Halisdemir, Payment System Magazine'den "Yılın Lideri"ödülünü alırken, Türkiye'nin en yaygın, ucuz ve en hızlı para transferi sistemi olan UPT "Yılın Ödeme Sistemi" kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

"Sırlar Kitabı" temalı 2011 yılı Faaliyet Raporu ile Amerika merkezli Mercomm şirketi tarafından düzenlenen ve faaliyet raporlarının Oscar'ı olarak kabul edilen Arc Ödülleri yarışmasında "Uluslararası Bankalar" kategorisinde toplamda 5 ödül aldı. Sırlar Kitabı, ayrıca "League of American Communications Professionals (LACP)"de Dünya ikincisi olurken, "Hermes Creative"de "altın ödül"e, "The Stevies - International Business Awards"da "En İyi Online Faaliyet Raporları" ve "En İyi Basılı Faaliyet Raporları" ödüllerine layık görüldü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Önder Halisdemir Türkiye Güncel Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title