Haberler

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, gazetecilerle buluştu

Güncelleme:

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Dinçer, gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayarak, çalışmalarını kamuoyuna aktaran basın mensuplarına teşekkür etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Dinçer, kentte bir otelin toplantı salonunda düzenlenen programda, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazetecilerin vatandaşlara haber ve bilgi akışı sağlama noktasında önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Dinçer, şunları kaydetti:

"Aksaray Belediyesi olarak 5 yılda şehrimize birçok proje kazandırdık. İnşallah önümüzdeki dönemde de yeniden seçildiğimiz taktirde, şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Birçok projemiz var, bazı projelerimiz de hazır. Biz Aksaray'ın en iyi hizmetlerden yararlanması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü vatandaşlarımız en iyisini hak ediyor, bizlerde en iyisi yapmak için hazırız. Siz değerli basın mensuplarına çalışmalarımızı kamuoyuna aktardığı için teşekkür ediyorum."

Program, soru cevabın ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Evren Dinçer Aksaray Evren Etkinlik Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title