Haberler

Akhisar Belediyesi Özel 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası sona erdi

Güncelleme:

Türkiye'nin bir çok bölgesinden 100 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Akhisar Belediyesi Özel 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası Akhisar Efendi Bilardo Salonu'nda yapıldı.

Akhisar Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen turnuvada dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller takdim edilirken turnuva 1 hafta sürdü. 30 Mayıs Pazartesi günü başlayan turnuva 5 Haziran Pazar günü final müsabakaları ile son buldu.

Turnuvada toplam 50 bin liralık ödül dağıtımı yapılırken, şampiyon 20 bin lira, ikinci 10 bin lira, iki adet üçüncüye 5'er bin lira olmak üzere diğer dereceye girenlere yine çeşitli para ödülleri verildi.

Turnuva sonunda fair play ödülüne layık görülen Fırat Yiğit Aslan'a ödülünü Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilcisi Kemal Özel takdim etti. En yüksek seri 11 sayı ile Uğur Kaya'ya ödülünü Akhisarspor eski yönetiminden Mutlu Özdemir verdi. Yine en yükse ortalama ile 2.666 puan ile Uğur Kaya'ya ödülünü Sponsor firmalardan Altuğ Yemişçi takdim etti.

Yarışmada üçüncü olan Düzce bölgesinden Savaş Bulut'a ödülünü Efendi Bilardo Salonu işletmesi sahibi Hamdi Kumova, yine üçüncü olan Bursa bölgesinden Berkay Karakurt'a ödlünü sponsor firmalardan Günay Özen takdim etti. Turnuva ikincisi Uğur Kaya'ya ödlünü sponsor firmalardan Mehmet Güleç takdim ederek turnuvanın şampiyonu Bursa bölgesinden Yavuz Güngördü'ye ödülünü Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili takdim etti. Yine şampiyon oyuncuya Takı Kuyumculuktan İbrahim Emekli özel hediyesini takdim etti. Kupa töreni ardından turnuva sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uğur Kaya Akhisar Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title