Haberler

AK Parti'li Kılınç Öldürüldü

Güncelleme:

Şırnak'ta Ali Kılınç'ın silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili olarak, 20 kişi gözaltında.

Şırnak'ta dün akşam AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kılınç'ın silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili olarak, polis aralarında 2 BDP'linin de bulunduğu 20 kişiyi gözaltına alırken, BDP il binasında arama yaparak bazı belgelere el koydu. Cinayetin 7.65 mm. çapında susturucu takılmış tabancayla işlendiği belirtilirken, polis saldırının terör örgütüyle ilgili bağlantısı olup olmadığını da araştırıyor.

Şırnak'da dün gece İsmetpaşa Mahallesi'ndeki evine giderken evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Kılınç, bugün Şırnak'ta düzenlenen törenle toprağa verildi. Kılınç'ın cenazesi Diyarbakır'da yapılan otopsinin ardında yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde Şırnak'taki Geylani Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Vali Vahdettin Özkan, Emniyet Müdürü Avni Usta ile vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde sıkı güvenlik önlemleri alınırken, Kılınç, daha sonra Büyük Mezarlık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

20 KİŞİ GÖZALTINDA, BDP BİNASINDA ARAMA YAPILDI

Şırnak'ta müteahhitlik, kuyumculuk yapan ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi olan, 7 çocuk babası 48 yaşındaki Ali Kılınç, cinayetiyle ilgili Şırnak polisinin başlattığı geniş kapsamlı soruşturma sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında 20 kişi gözaltına alınırken, polis BDP il binasında da arama yaptı. Aramalarda bir çuval dolusu dokümana incelenmek üzere el konulurken, biri BDP yöneticisi 2 BDP'linin de gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi. Bu arada il binalarındaki arama sırasında BDP Merkez İlçe Başkanı Üzeyir Kılınç, partide arama yapılmasını kınadıklarını açıkladı.

SUSTURUCULU SİLAH KULLANILMIŞ

Kılınç'ın öldürüldüğü sokakta bugün esnaf kepenk açmayarak saldırıyı protesto etti.

Şırnak polisi aralarında 2 BDP'linin de bulunduğu 20 kişiyle ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Polis, saldırının terör örgütüyle bağlantısı olup olmadığını araştırırken, bir alacak verecek meselesi üzerinde de duruyor. Bu arada yakınları Kılınç'ın hiç kimseyle bir alacak verecek meselesi olmadığını söyledi. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Kılınç Ak Parti Şırnak Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title