Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Açıklaması

KOCAELİ (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "28 Şubat tarihi adını hatırlamaktan bile ürktüğümüz olayların yıldönümüdür.

KOCAELİ (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "28 Şubat tarihi adını hatırlamaktan bile ürktüğümüz olayların yıldönümüdür. 28 Şubat'a ben hem içeriden hem dışarıdan iki farklı perspektifle bakmak gerektiğine inanıyorum" dedi.

Gebze Sivil Toplum Merkezi açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla gerçekleştirildi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde yapılan programa Soylu'nun yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Belediye Başkan adayı Ali Toltar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı, STK temcilcileri ve partiler katıldı.

Program saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı. Ardından 28 Şubat'ı anlatan belgesel ile devam eden programda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir konuşma yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, yaptığı konuşmada, "28 Şubat tarihi adını hatırlamaktan bile ürktüğümüz olayların yıldönümüdür. 28 Şubat'a ben hem içeriden hem dışarıdan iki farklı perspektifle bakmak gerektiğine inanıyorum. İstiklal mahkemeleri ve 1980 darbesini değerlendirmeden 28 Şubat'a bakmak yanlış olur. 28 Şubat, diğer darbelerden çok daha geniş ve daha farklıdır. 28 Şubat'ın organizasyon şekli ve hedefleri 1980 ve diğer darbelerden farklıdır. Yeni bin yıl oluşturma sözü çok önemlidir. 28 Şubat'ı bu söz özetliyor. Millete resmen 'sizin bin yıllık gelenek, inanç ve tarihinizi değiştirip 28 Şubat'la taçlandırıyoruz 'demişlerdir. Ancak gördük ki bu ürkütücü darbe milletin inançlarına, geçmişine daha çok sahip çıkmasını sağlamıştır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu 28 Şubat Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title