Haberler

AK Parti 'den BBP'ye İade-i Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket'e iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen il kongresinin ardından kendilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren BEREKET'E iade-i ziyaret yapan AKAY," sayın BBP İl Başkanı Ahmet BEREKET il başkanlığım dolayısı ile bizlere hayırlı olsun demek için ziyarette bulunmuştu bizde hem bu anlamda iade-i ziyarette bulunmak hemde mübarek kurban bayramlarını tebrik etmek için kendilerini ziyaret ettik. Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU ile değişik zamanlar da farklı toplantılar da bir araya geldiklerini belirten AKAY,kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz Allah mekanını cennet etsin onun emanetine sahip çıkan arkadaşlara başarılar diliyorum"dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden BEREKET," ülkeye daha iyi hizmet edebilmek adına siyasi partilerin yakın ilişkiler içinde olması büyük önem taşımaktadır.BBP partisi olarak halk yararına verilen her türlü hizmet ve kararın arkasındayız.AK Parti İl Başkanı sayın AKAY'a ziyareti için teşekkür ediyorum bu vesile ile hem sayın AKAY'ın hemde Türk-islam aleminin mübarek kurban bayramını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title