Haberler

AK Parti'den Agora'da İftar Yemeği

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, Ramazan ayı boyunca devam edecek sokak iftarları kapsamında Konak'ta düzenlenen programa katıldı.

İzmir'in tarihi semtlerinden Agora'da düzenlenen iftara vatandaşların yoğun bir ilgisi vardı. İftara katılan davetlilerle tek tek ilgilenen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, eline kepçeyi alarak vatandaşlara yemek dağıttı. Akay'ın yanı sıra AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Jale Taşoğlu, Ayşe Akın, Veysel Güldoğan ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü'nün de hazır bulunduğu iftara bin kişi katıldı. Ramazan vesilesiyle düzenlenen iftar programlarında İzmirlilerle bir araya gelmekten oldukça mutlu olduklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ramazan'ın bereket, rahmet ve bütün faziletlerini hep birlikte doya doya yaşadıklarını kaydetti. Dünyanın değişik bölgelerinde Ramazan'ın huzur iklimini yaşayamayan Müslümanlar için dua ettiklerini de hatırlatan Akay, "Mübarek Ramazan ayında bizlerin burada yaşadığı huzuru, manevi hazzı maalesef yaşayamayan kardeşlerimiz var. Mısır'da, Suriye'de, Gazze'de, Arakan'da zulüm gören kardeşlerimiz var. Bir yandan halimize şükrederken, bir yandan da duaların kabul olduğu bu mübarek günlerde onları da dualarımızdan eksik etmiyoruz. Ramazan'ın hürmetine dualarımız kabul olur dileğiyle dünyanın her yerine barış, huzur ve esenlik gelmesini diliyoruz." diye konuştu.

Bir lokmayı paylaşacağız

AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak düzenledikleri iftar programlarının Ramazan'ın son gününe kadar devam edeceğini, düzenlenen programlar kapsamında 300 bin İzmirli ile bir araya geleceklerini hatırlatan Ömer Cihat Akay, "Mübarek Ramazan ayında, bu güzel iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan, coşkunuzu, heyecanınızı, sofranızı paylaşmaktan büyük sevinç ve onur duyuyorum. Ramazan ayının son gününe kadar programlarımız devam edecek. Milletvekillerimiz, İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimiz sizlerle birlikte olacak. Bir lokmayı birlikte paylaşacak, kurulacak bu sofralarda yaşanan birlikteliğin hazzını hep birlikte yaşayacağız." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Ak Parti Konak İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title