Haberler

AK Parti 14'üncü Sıra Adayını, Baykal'a Rakip Gösterdi

Antalya'da adaylarını tanıtan Ak Parti'nin İl Başkanı Mustafa Köse, 14'üncü sıra adayı Hakkı Beşkazalı'nın Deniz Baykal'ın rakibi olduğunu belirtti

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün katılımıyla, 14 milletvekili seçimi yapılacak Antalya'da adaylarını tanıtan Ak Parti'nin İl Başkanı Mustafa Köse, 14'üncü sıra adayı Hakkı Beşkazalı'nın Deniz Baykal'ın rakibi olduğunu belirterek, 'Hakkı bey seçildiğinde Deniz Baykal seçilemeyecek. İnşallah o günleri de görürüz" dedi.

AK Parti Antalya milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığı Divan Talya Otel'deki toplantıya, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile birlikte Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Sadık Badak ve Abdurrahman Arıcı ile diğer milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, birinci sıra adayı Vecdi Gönül'den başlayıp 14'üncü sıra adayı Hakkı Beşkazalı'ya kadar adayları tek tek tanıttı. İl Başkanı Mustafa Köse, 14'üncü sıra adayı Hakkı Beşkazalı'yı tanıtırken Deniz Baykal'ın rakibi olduğunu söyledi. Mustafa Köse, 'Hakkı beyin rakibi Deniz Baykal. Çünkü Hakkı bey seçildiğinde Deniz Baykal seçilemeyecek. İnşallah o günleri de görürüz" dedi.

'EN ÇOK OYU ALACAĞIZ'

Ak Parti'nin iki genel, iki de yerel yönetimler olmak üzere 4 seçimi geride bıraktığını ve 5'nci seçime gireceğini söyleyen Milli Savunma Bakanı Gönül, yapılan araştırmalara göre seçmenin üç etki altında kaldığını kaydetti. En büyük etkinin lider, ikincisinin parti, üçüncüsünün de adaylar olduğunu belirten Vecdi Gönül, şunları söyledi; 'Lider konusunda yalnız Türkiye'de değil, bütün Ortadoğu ve dünyada tartışmasız bir önderin partimizi siyasi başarılara götürdüğü kadar Türkiye'yi de başarılara taşıdığı kabul ediliyor ve bu kesin bir kanaat şeklinde. Partimiz ilk girdiği seçimde 1. 5 senelik bir partiydi artık yerleşmiş, müesseseleşmiş, merkezde kitle partisi olarak büyük bir çoğunluğa hitap eden muhafazakâr demokrat bir parti. Diğer faktör adaylar ise gördüğünüz gibi adaylarımızda bu üçüncü etkenin en iyi şekilde temsil edildiği ortada. Antalya'da, araştırmaların da ortaya koyduğu üç unsurla seçim mücadelesine girmiş olacağız. Adaylarımız hem şahsi nitelikleri ile hem politikaya verdikleri emekle, hem de Antalya ve Türkiye'ye yapacakları hizmetle eminim hepimizin yüzünü güldürecek bir nitelik taşıyorlar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2023 yılı hedeflerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için bir takım ruhu ile çalışacaklarını belirten Vecdi Gönül, bu seçimlerde de Ak Parti'nin en yüksek oyu alacağını kaydetti.

SÜRPRİZ KARŞILANMASI NORMAL

Antalya'dan aday gösterilmesinin sürpriz olarak değerlendirildiğinin belirtilmesi üzerine Bakan Gönül, 'Hizmet anlayışında sürpriz olmaz. Görev verilir, görev yapılır. Bu görevi yapmak için buradayım. Antalyalılar için ismim siyaseten Antalya ölçeğinde ilk defa gündeme geldiği için sürpriz karşılanmasını normal karşılıyorum. İki şey var. Antalya'yı 40 senedir tanıyorum, ama milletvekilliği sorumluluğu ile tanımanın anlamı bambaşka. Onun için şimdi bildiklerimin yanında bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorumö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Bakmadan Geçme

17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu? Almeria Barcelona maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almeria Barcelona maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Discord çöktü mü? Discord problem mi var 16 Mayıs 2024? #128680
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title