Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkilerde Rekor Kırıyor

Güncelleme:

Adana Kars Iğdır Ardahan Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı, Büyükşehir Belediyesi Kürek İhtisas Kulübü'nde ziyaret etti.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ZİHNİ ALDIRMAZ, ADANA KARS ARDAHAN DERNEĞİ BAŞKAN VE ÜYELERİNİ KABULÜNDE, 6 AYDA YAKLAŞIK 700 BİN ADANALIYLA İRTİBATA GEÇTİKLERİNİ BELİRTEREK, BUNUN ADANA TARİHİNDE BİR İLK OLDUĞUNU BELİRTTİ...

Adana Kars Iğdır Ardahan Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı, Büyükşehir Belediyesi Kürek İhtisas Kulübü'nde ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin son yıllardaki hizmetlerinden çok memnun olduklarını ve Zihni Aldırmaz'ın çalışma temposunu hayranlıkla izlediklerini söyleyen Dernek Başkanı Turgay Kıyıçak ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Aldırmaz, Adanalılarla iletişimlerine yönelik bazı istatistiki bilgiler verdi. Aldırmaz, "Belediyecilikte zaman mefhumu yoktur. Sevmezsen yapamazsın. Mayıs 2013'ten bu yana, yaklaşık 6 aylık süre zarfında Başkan Adanayı Dinliyor Ekibi ve Hemşehrilik Beratı Ekibi aracılılığıyla 137 bin 337 haneye ulaştık ve hanelerle irtibat kurduk, onların dertlerini, ihtiyaçlarını dinledik. Ailelerin ortalama 5 kişi olduğunu varsaydığınızda, yansımaları hariç 688 bin 685 kişiye ulaştığımız gerçeği ortaya çıkıyor. Adana tarihinde böyle bir halkla ilişkiler faaliyeti ilk kez gerçekleştiriliyor. Bu rakama ALO 153 ve Halkla İlişkiler Bölümü'nün ulaştığı insanlar dahil değil. ALO 153 günde bin 500, 2 bin, Halkla İlişkiler de günde 750 kişiyle irtibata geçiyor" dedi.

ADANALILIK KÜLTÜRÜNE KATKI

Günde 3 bin 600 ton asfalt üreten bir fabrika kurduklarını ve yeni asfaltlama yapılırken sökülen eski asfaltın yeniden kullanılabilecek hale getirildiğini anlatan Başkan Aldırmaz şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediyesi olarak 3 yılda, Cumhuriyet tarihinde yapılan kadar kolektör döşedik. Ortak aklı kullanarak kentin her noktasını daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz. 48 köprü, 3 altgeçit inşa ettik, 13 bin yeni doğan evladımıza hemşehrilik beratı verdik. Böylece Adanalılık kültürünün sağlamlaşmasına katkı koymayı amaçlıyoruz."

Adana Kars Iğdır Ardahan Derneği Başkanı Turgay Kıyıçak da, Adana'ya gelen misafirlerinin kenti yenilenmiş ve modernleşmiş bulduklarını ifade etti. Kıyıçak, Zihni Aldırmaz'ın hizmetlerinden, çalışkanlığından ve halkla iç içe olma yeteneğinden çok etkilendiklerini kaydetti. Kıyıçak, 16 Şubat'ta yapmayı planladıkları geceye Başkan Zihni Aldırmaz'ı davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zihni Aldırmaz Iğdır Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title