Haberler

Açık hava sinemasında, sürpriz evlilik teklifi

Güncelleme:

ANKARA'da Ali Veyisoğlu (34), 'Açık Hava Sineması' etkinliğinde kız arkadaşı Ayşe Kaya (28) için sürpriz organizasyon yaparak, evlilik teklif etti.

ANKARA'da Ali Veyisoğlu (34), 'Açık Hava Sineması' etkinliğinde kız arkadaşı Ayşe Kaya (28) için sürpriz organizasyon yaparak, evlilik teklif etti. Şaşıran ve büyük mutluluk yaşayan Kaya, Veyisoğlu'na 'evet' yanıtını verdi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Açık Hava Sineması' etkinliğine katılmak isteyenler, araçlarıyla alana geldi. Etkinliğe katılanlardan Ali Veyisoğlu da kız arkadaşı Ayşe Kaya için sürpriz organizasyon yaptı. Veyisoğlu, çektirdikleri fotoğraflarla hazırladığı slayt gösterisini beyazperdeye aktardı. Daha sonra kız arkadaşını sahneye davet eden Veyisoğlu, Kaya'ya cebinden çıkardığı tektaş yüzükle evlilik teklif etti. Kaya, büyük sevinçle 'evet' diyerek, teklifi kabul etti. Film izlemeye gelenler de araçlarının içinden korna çalıp, selektör yaparak, çifti tebrik etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de çiftin yanına gelerek, tebrik etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Kaya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title