Haberler

Gül ve Erdoğan Erbakan'ın Hedefinde

Erbakan Eski Talebelerine Verdi Veriştirdi!

Partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Erbakan, 2011'deki seçime 6 ay gibi bir süre kaldığını belirterek, bu seçimin büyük ve tarihi bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Saadet Partisi olarak geceli gündüzlü çalıştıklarını anlatan Erbakan, "Gayretli çalışmaya mecbur olduğumuzu biliyoruz. Çünkü sadece Türkiye'nin değil, bütün insanlığın kurtuluşu bizim çalışmamıza bağlıdır" diye konuştu.

Seçime hazırlık sürecine 17 Ekim kongresiyle başladıklarını ve teşkilata büyük bir canlılık kazandırdıklarını belirten Erbakan, seçim çalışmalarının hayırlı sonuçlar vermesi için Eyüp Sultan da dua ettiklerini, Saadet Partisi'nin niçin ve nasıl iktidara gelmesi gerektiğiyle ilgili konferans ve başka çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Erbakan, en güçlü teşkilatın Saadet Partisi teşkilatı olduğunu dile getirerek, bunun gücünün sadece bütün kadroların ibadet aşkıyla çalışmasından yapmasından ileri geldiğini söyledi.

Seçim çalışmalarının dünyayı ilgilendirdiğini ifade eden Erbakan, siyonizmin aklının fikrinin partilerinde olduğunu öne sürdü.

Erbakan, siyonizmin AK Parti'yi iktidara getirdiğini iddia ederek, "Siyonizm öyle ustadır ki 'kim ben mi, ben hiç siyonizme hizmet eder miyim' şarkısını söyleterek kendi ordusunda işbirlikçilere askeri talim yaptırır. Ben hizmet etmiyorum zannedersin, halbuki hizmet eden ordunun içindesin haberin yok. Siyonizm seni kullanıyor" dedi.

"Siyonizmin" seçim için beş büyük hazırlık yaptığını iddia eden Erbakan, basının satın alındığını, yazarların inandıklarını dahi yazamadığını savundu.

Erbakan, ikinci büyük adımın bankaların satın alınması olduğunu, bütün bankaların görünen ve görünmeyen siyonist ortakları bulunduğunu iddia etti.

Diğer bir adımın büyük önemli ekonomik kuruluşların siyonistlerce satın alınması olduğu görüşünü dile getiren Erbakan, dördüncü faaliyetin AK Parti'ye tolerans tanınması olduğunu öne sürdü.

Erbakan, bir diğer adımın da "Türkiye'yi okşayarak yutma" taktiği olduğunu iddia ederek, Türkiye'nin çeşitli kurumlara seçildiğini ve methederek bitirilemediğini, yapılanlarla Saadet Partisi'ne oy vereceklerin AK Parti'ye çekilmeye çalışıldığını söyledi.

Talebelerinden memnun değil

Kendilerinin ise çalıştığını anlatan ve Kuran-ı Kerim'e vurgu yapan Erbakan, "Vazifemiz, hakkın hakimiyeti için bütün gücümüzle çalışmaktır" diye konuştu.

Erbakan, 28 Şubat'ta da 9 saat sonra hükümetten çekileceklerini düşünenlere ders verdikleri görüşünü dile getirerek, onların mağlup olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin ve CHP'nin birbirinden farkı bulunmadığını savunan Erbakan, sonucun önemli olduğunu söyledi. Erbakan, "63 parti var, 62'sini bir çizgiyle çiz. Hepsi birbirinin aynı, AK Parti'si de öyle, CHP'si de öyle" dedi.

Türkiye'nin sıfırla, yeniden borç alınarak idare edildiğini öne süren Erbakan, "Bunun sonu gelmez, bu böyle gitmez. Toprak kayıyor toprak... Biz bu evlatlarımıza, bu talebelerimize, madem bu kadar hevesleniyorsunuz alın bakalım dedik. Aldılar, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Nasihat ettik, dinlemediler. Şimdi ellerinden yetkiyi alacağız ve kendilerini faydalı işlerde kullanacağız" diye konuştu.

Erbakan, kendi hamlelerinden birinin şuurlanmak, ikincisinin çelikleşmek olduğunu, herkesin eksik ve noksanını süratle tamamlayacağını dile getirdi.

Bir hamlelerinin de "üretim" olduğunu anlatan Erbakan, yani hedeflerini gerçekleştirmek olduğunu söyledi."Biz aşkla, şevkle çalışan bir partiyiz" diyen Erbakan, görevlerini yaparken ayaklarını sürüklemediklerini ifade etti.

Necmettin Erbakan, seçimde iktidar olacaklarını ve Türkiye'nin beklediği hizmetleri yerine getireceklerini anlatarak, adil düzeni kuracaklarını söyledi.

Bir gazetecinin, "talebelerimize alın bak siz yönetin dedik, ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Yetkiyi onların elinden alıp onları faydalı işlerde kullanacağız dediniz. Hangi faydalı işlerde kullanacaksınız?" sorusuna Erbakan, "Bundan önce nerede kullandıysak, orada kullanacağız" yanıtını verdi.

Kaynak: Politika

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title