Haberler

Gto'dan Adnan Keçeci'ye Ziyaret

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyeleri, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyeleri, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilciliğinde gerçekleştirilen ziyarette, temsilciliğin çalışmaları hakkında bilgi alan GTO heyeti, oda çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantep'in ekonomik gelişimi adına çalışmalar yaptıklarını belirtti. Odanın yurt dışında da ticaret ofisi açtığını hatırlatan Bartık, savaş öncesi Suriye'de başlayan bu çalışmaların Irak'ın Erbil şehriyle devam ettiğini ifade etti. Erbil Ticaret Ofisi'nin Gaziantep ve Irak ticaretinin gelişimi için çalışmalar yürüttüğünü anlatan Bartık, İran'a da ticaret ofisi açacaklarını kaydetti. Tahran'da açılacak ofisin Gaziantep ve İran ticaretinin artırılması amacıyla çalışacağını vurgulayan Bartık, bir sonraki hedeflerinin ise Rusya'ya ticaret ofisi açmak olduğuna dikkati çekti.

SURİYELİ ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

GTO'ya kayıtlı Suriyeli üye şirket sayısının 15 olduğunu hatırlatan Bartık, "İç savaşla birlikte artışa geçen Suriyeli üye sayımız her geçen gün artıyor. 720'ye ulaşan Suriyeli üyelerimize de hizmet veriyoruz. Bu yılın başında Suriyelilerle toplantı yaptık ve taleplerini aldık. Bu üyelerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla Oda bünyesinde Suriye Masası oluşturduk. Burada görevli personelimiz Suriyeli üyelerimize hizmet veriyor" ifadelerini kullandı. Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci de çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Kara, GTO Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Işık, Ali Bayram Sarıca, Ali Değer, Kemal Delioğlu, Mustafa Bozgeyik ve GTO Genel Sekreteri Halil Göçer hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Dışişleri Bakanlığı Suriye Eyüp Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title