Haberler

Göztepe Teknik Direktörü Turan Açıklaması

"Birlik beraberliğimizin hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak için eyleme gececeğiz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta teknik direktörlük görevine getirilen Zafer Turan, "Birlik beraberliğin hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak için eyleme gececeğiz" dedi.

Futbolculuk hayatında sarı kırmızılı ekipte forma giyen Turan, yardımcıları İhsan Okay, Fevzi Korkmaz, Tacettin Bakacak, Ömer Seyfettin Bağlar, kaleci antrenörü Suat Arıcan ve eski teknik direktör Özgür Zengin'le düzenlediği basın toplantısında, Göztepe'nin sadece bir futbol takımı değil, hayat biçimi olduğunu, o nedenle Göztepe'yi unutmadığını kaydetti.

Eski takımı BUGSAŞ Spor'da göreve başladığı anda takımın hedeflerinin olduğunu belirten Turan, "Ankara'da ilgi Ankaraspor'a kayınca kurumsal kulüp politikası gereği BUGSAŞ Spor küçülmeye gitti. Biz de kulüp başkanımızla görüşerek ayrılma isteğimizi dile getirdik ve ayrıldık. Gelecek adına temiz bir sayfa açmak amacıyla bu durumu sizlerle paylaşıyorum" dedi.

Turan, takımdan giden bazı oyuncularımızın olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Bizim 10 oyuncu gönderip, 10 oyuncu almak gibi bir niyetimiz yok. Takımımızın eksik bölgelerini kime sorsak bilir. Biz de ihtiyaçlarımız doğrultusunda transfer yapacağız. Göztepe'nin hedeflerini anlatmaya gerek yok. Taraftarımız ve İzmir, Göztepemizin şampiyonluğuna inanmış. Kulübümüzde var olan bu birlik ve beraberlik havası şampiyonluk yolunda bizim işimizi kolaylaştıracak. Camiamızda bir çok dinamik var. Bunların büyük bölümü harekete geçti. Biz de bu birlik, beraberliğin hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak için eyleme gececeğiz."

Göztepe'nin eski teknik direktörü Özgür Zengin de yaptığı konuşmada, Göztepe'nin kendisine çok şey kattığını belirterek, "Umarım biz de Göztepe'ye katkı sağlamışızdır. Beyaz Grup'ta 32 puan ve 2. sıradaki takımımızı gururla ve şerefle teknik direktörümüz Zafer Turan hocama ve ekibine devrediyorum. Kendisine ve ekibine hoş geldin diyor ve şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Seyfettin Zafer Turan İhsan Okay İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title