Haberler

Göz ve Diş Polikliniklerinde Yığılma

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Ocak 2014'ten itibaren devlet hastanelerinde göz ve diş tedavi faturalarının SGK tarafından ödenmeyeceği yönündeki söylentiler göz ve diş polikliniklerinde yığılmalara neden oldu.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Ocak 2014'ten itibaren devlet hastanelerinde göz ve diş tedavi faturalarının SGK tarafından ödenmeyeceği yönündeki söylentiler göz ve diş polikliniklerinde yığılmalara neden oldu. Ocak ayına kadar polikliniklerde randevu bulunmuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren SGK Müdürü Emin Şahin, söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Şahin, "Şu anda bu konuda ne bir genelde ne de bir yasa var. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kurumumuz tarafından yasal çerçevede karşılanan hizmetlerin aralıksız olarak karşılanmaya devam edecek. Vatandaşın içi rahat olsun" dedi.

Bozüyük Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin ise, söylentiler nedeniyle Ocak ayına kadar diş ve göz polikliniklerinde yığılmalar oluştuğundan randevu bulunmadığını söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Şahin Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title