Haberler

Gönül Köprüsü Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğünün Koordinasyonunda, Valilikler ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin Katkıları ile Gerçekleştirilecek Olan 'Gönül Köprüsü' Projesi Kapsamında 400 Öğrenci Konya'ya Gelecek

Milli Eğitim Bakanlığı Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda, Valilikler ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin katkıları ile gerçekleştirilecek olan 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında 400 öğrenci Konya'ya gelecek.

Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında Muğla ve Düzce'den gelecek olan 400 öğrenci için İl Proje Yürütme Kurulunca gerekli çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

Proje kapsamında Konya'dan 200 öğrencinin de, Balıkesir'e gönderildiğini belirten Şahin, açıklamasında şunları kaydetti:

'Muğla'dan 22 Haziran'da, Düzce'den ise 2 Temmuz'da gelecek olan misafir, idareci ve öğretmenlerimizin ilimizdeki ziyaretleri ve gönül köprülerinin kurulması amacıyla, bütün çalışmalarımız devam etmektedir. Muğla'dan gelecek olan misafirler için 24 Haziran'da Ereğli'ye, 25 Haziran'da Seydişehir ve Beyşehir'e gezi düzenlenecektir. Düzce'den gelecek olan misafirler için ise, 4 Temmuz tarihinde Akşehir, 5 Temmuz tarihinde Çumra gezisi düzenlenecektir.'

(MUH-MRS-MHD) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title