Haberler

"Türk'ten Çocuk Yapmam" Diyen Vuslateri'nin Sevgilisi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Verdiği bir röportajda "Türk'ten çocuk yapmam, son 5-6 sevgilim ABD'liydi." diyen Gonca Vuslateri'nin ABD'li sevgilisi ortaya çıktı.

Oyuncu Gonca Vuslateri'nin yaptığı bir röportajda, "Hiçbir Türk'ten çocuk yapmam. Şimdi de tatlı ABD'li bir manitam var" dediği ABD'li sevgilisi ortaya çıktı.

"TÜRK ERKEĞİ DE BENİ İSTEMEZ"

Vuslateri büyük tartışma yaratan açıklamasında şu sözlere yer vermişti: "Ben aşık olamıyorum, beceremiyorum. Çok da güzel bunu itiraf ettiğim bir ilişkim var. Tatlı Amerikalı bir manita. Çok mutluyuz. Ne özel hayatıma, ne oyunculuğuma karışıyor. Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı.

Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."

İŞTE SEVGİLİSİ...

Gonca Vuslateri'nin çocuk yapmayı planladığı Amerikalı 'manitası' Sheldon Miller, Ortadoğu Politikaları konusunda Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gonca Vuslateri Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

500

Yorumlar (52)

TürkMobil-ANDROID:

Asil bir Türk zaten senden çocuk yapıp da nesline zarar vermez korkma

21
0
yanıtYanıtla
HülyamobilWeb@haberler.com:

Kız haklı,kadınları insan yerine koyduğunuz mu var Birkaç saatlik heves olarak bakıyosunuz.hem amerikalı hem de arap erkekler gerçek seviyo kandırmıyolar kızları

7
13
yanıtYanıtla
xyzmobilWeb@haberler.com:

Bu karıyı Adana ya yollamak lazım. icabina baksinlar

19
0
yanıtYanıtla
Eda:

haklı bnde oyle dusunuyrm o yuzden kımseyı almıyrm hayatıma olacaksa italyan yada fransız olsun

3
16
yanıtYanıtla
hasan kesen:

BÖYLE YAŞAYIN YAŞAYIN ONDAN SONRA DÖNÜN BEN HATA ETTİM PİŞMAN OLDUM. DEYİP GÜNAHSIZ OLDUĞUNUZA İNANIN. SİZE TÜRK DEMEK İÇİN 1000 ŞAHİT LAZIM.

17
1
yanıtYanıtla
mustafa:

Sana bu tipinle bakanin aklina sasayim zaten

17
0
yanıtYanıtla
sevdaMobil-ANDROID:

türk erkeklerde sizi arıyor erkeklerin tümü gezer eğlenir ama evlenmeye gelince kendinde bile olmayan namus timsali ararlar

16
1
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

TUGCE KAZAS DA AYNI BOYLEYDI HAVASINI INDIRDILER

15
1
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

türk insanını sevmeyen bu ülkede yaşamasın bu ülkeden ekmek yemesin defolup gitsin.

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

gitsin ABD de yaşasın , anlamıyorum parayı bu ülkede kazanıyorlar sonrada bu ülkeyide insanlarıda beğenmezler

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title