Haberler

Gökhan Kırdar Filmine Validen Destek İstedi

Sanatçı Gökhan Kırdar, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a Antalya Oqlub In Love isimli filmini anlattı

Sanatçı Gökhan Kırdar, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a Antalya Oqlub In Love isimli filmini anlattı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret eden Gökhan Kırdar, müzik terapi ve aşk temalı Antalya Oqlub In Love adlı filminin tanıtımını yaptı.

Gökhan Kırdar, Antalya'da müzik terapi üzerine Oqlub Seven adında bir kulüp oluşturacaklarını ve bu kulüpte yıllar önce Orta Asya Türkleri, Osmanlı ve Selçuklular'da da örneklerine rastlanan darüşşifalarda olduğu gibi müzik ile tedavi yöntemlerine yer vereceklerini kaydetti.

Kırdar, çekilecek filmin konusunun da bu kulüp etrafında gelişen olaylar ve beşeri aşktan ilahi aşka ulaşan 7 dansçının hikayesinden oluşacağını anlattı.

Filmin 2012 yılında vizyona gireceğini bildiren Kırdar, Antalya'nın tanıtımına da destek sağlayacak film için Antalya Valiliği'nin desteğini beklediklerini bildirdi.

Altıparmak ise Kırdar'a çalışması nedeniyle teşekkür etti. Filme elinden gelen desteği sağlayacağını bildiren Altıparmak, film için Antalya'nın düşünülmesinin iyi bir karar olduğunu kaydetti.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title