Haberler

Gökçek'ten Baykal'a Tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Eleştirilerine Cevap Verirken, 'Bizde Bilgi Belge Çok

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eleştirilerine cevap verirken, 'Bizde bilgi belge çok. Kardeşim elinde bilgi belge varsa götüreceksin, savcılığa vereceksin, ya da benden özür dileyeceksin' dedi.

Gökçek, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'in Belediye Başkanı Nariman Tashbolotovich Tuleev ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Başkan Gökçek, bir gazetecinin, 'CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın size yönelik eleştirilere ilişkin TV kanalında tartışma teklifinize karşılık geldi mi?' sorusuna şu cevabı verdi.

'Hayır gelmedi. Beni aramadı. Ben merakla cevabını bekliyorum. Israrla takipçisi de olacağım. Kesinlikle bu işin peşini bırakmayacağım. Biz de bilgi belge çok. Kardeşim elinde bilgi belge varsa götüreceksin, savcılığa vereceksin, ya da benden özür dileyeceksin. Özür diler, dilemez bilmem. Ama bakın bakalım önümüzdeki günlerde Melih Gökçek'in de başka sürprizleri olacak mı olmayacak mı, birlikte seyredelim. Söylediğim işin hep arkasındayım. Ben şimdi onun elindeki bilgi ve belgeleri savcılığa vermesini bekliyorum.'

Bir başka gazetecinin, 'Siz de elinizdeki bilgi ve belgeleri bekletiyorsunuz' hatırlatması üzerine Gökçek, 'İlk iki tanesini söyledim. Banka hesaplarını gelin tartışalım dedim. Sattıkları CHP Genel Merkezi'nin alımında ve onarımında yolsuzluk yapılmıştır dedim. Yolsuzluk yapanlar bundan mahkum oldular' dedi.

Gökçek, bir gazetecinin 'Zamanlama açısından CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın neden bu dönemde bu tür iddiaları ortaya attı?' sorusuna karşılık olarak, 'Kendisine sorun. Bugün niye bana soruyorsunuz? Bu film daha çok sürer, eskiden 32 tekmili birden mi derler, ne derler.' diye konuştu. Gökçek, konuklarla yaptığı görüşmede ise, 'Sevgili dostlarını, kardeşlerini' görmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

İkili ilişkilerin çok daha artacağına inandıklarını ifade eden Gökçek, 1992'de Bişkek'le kardeş şehir olduklarını anımsattı.

Bişkek Belediye Başkanı Tuleev de, kardeş şehir oldukları dönem itibariyle, Büyükşehir Belediyesini ziyarette biraz geç kaldıklarını belirterek, bayramları olan 29 Nisan Bişkek Günü'ne Gökçek'i davet etti.

Gökçek, Tuluev'e porselen vazo, heyet üyelerine ise tabak hediye ederken, konuk heyet tarafından Gökçek'e aralarında özel yapım kırbacın yer aldığı Kırgızistan'a özgü çeşitli hediyeler verildi.

(JM-CEM) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

'Mutlu son' ilanına kanıp 220 bin lirasından oldu

'Mutlu son' ilanına kanıp 220 bin lirasından oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title