Haberler

Gökçek: "Herkesi Mutlu Edecek İmzayı Atacağız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Biraz önce Ömer bey ‘Başkanım 9+9 olsun’ dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Biraz önce Ömer bey 'Başkanım 9+9 olsun' dedi. Biz onu düzleyip 10 +10 yapacağız ve 10+10 demekte aslına bakarsanız yüzde 24 zam demek biliyor musunuz?" dedi.

Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Başkan Gökçek, işçilere yönelik yaptığı konuşmada, toplu sözleşme için bir araya geldiklerini belirterek şöyle konuştu: "Burada hem Büyükşehir, EGO hem ASKİ işçileri var. İnşallah üçüyle de aynı anlaşmaları yapacağız. Gerçi Büyükşehir Belediyesi işçilerinin ASKİ ve EGO'ya nazaran bir farkı varmış onu da düzeltmeye çalışacağız ve biraz sonra sizin de mutlu olabileceğiniz bir imzayı atarak buradan ayrılacağız."

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Yılmaz'ın iki yıllık zam için 9+9 istediğini vurgulayan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biraz önce Ömer bey 'Başkanım 9+9 olsun' dedi. Biz onu düzleyip 10 +10 yapacağız ve 10+10 demekte aslına bakarsanız yüzde 24 zam demek biliyor musunuz? Gerçek anlamda ikinci sene itibarıyla düşündüğünüz zaman yüzde 24 zam demek."

Başkan Gökçek, ASKİ ve EGO işçilerine gıda yardımı yapıldığını anlatarak sözlerine şöyle devam etti: "Büyükşehir işçilerine bu yapılmıyordu. Onu da eşitleyelim. Büyükşehir işçileri de bu gıda yardımından yararlansın. Evlerinizde huzur ve afiyetle yiyin. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. İnşallah Rabbim 31 Mart'ta da bizi ayırmaz, yola beraber devam ederiz. Sağolun var olun."

Başkan Gökçek, Hak-İş Genel Başkanvekili Mustafa Toruntay ve Hizmet- İş Şube Başkanı Ömer Yılmaz ile birlikte toplu iş sözleşmesini imzaladı.Törende Ömer Yılmaz, Melih Gökçek'e desteklerinden dolayı plaket verirken, Mustafa Toruntay çiçek sundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Ömer Yılmaz Kocatepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title