Haberler

Geyve'nin Yeni Merkezi'nde Sona Doğru

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Merkezimizin kaba inşaatını tamamladık.

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi'nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Merkezimizin kaba inşaatını tamamladık. İç ve dış kısımlarında ince işçilik gerektiren çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde merkezimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve'de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Merkezimizin kaba inşaatını tamamladık. İç ve dış kısımlarında ince işçilik gerektiren çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde merkezimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

HAZİRANDA TAMAM

Oktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Geyve'de inşa çalışmalarına başladığımız Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezimizde kısa zamanda önemli bir yol kat ettik. Baktığımız zaman şu an çalışmaların yüzde 70 seviyelerinde tamamlandığını söyleyebiliriz. Şimdilik her şey planladığımız gibi ilerliyor. İnşallah Haziran ayında da merkezimizi kullanıma hazır hale getireceğiz."

TÜM GEYVE'Yİ BULUŞTURACAK MERKEZ

"Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak. Sosyal belediyecilik anlamında büyük önem taşıyan projeleri şehrimize kazandırıyoruz. Bu merkezlerimiz sadece çocuk ve gençlerimize değil, tüm ilçe sakinlerine hizmet sunacak. Toplumumuzun farklı yaş kategorilerinde bulunan vatandaşlarımız bu merkezde bir araya gelecek; eğitim çalışmalarına katılacaklar. Bir kez daha hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Geyve Yerel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title