Haberler

Jandarmadan Emniyet Müdürünü Duygulandıran Sürpriz

Jandarmadan emniyet müdürünü duygulandıran sürprizMUĞLA - Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümünde Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'yı ziyaret eden Muğla İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, vatani görevini komando olarak yapan Çetinkaya'ya 22...

Jandarmadan emniyet müdürünü duygulandıran sürpriz

MUĞLA - Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümünde Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'yı ziyaret eden Muğla İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, vatani görevini komando olarak yapan Çetinkaya'ya 22 yıl önceki fotoğraflı künye defterini hediye etti.

Ziyarette İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan'ın yanı sıra Komutan Yardımcıları Jandarma Albay Numan Öksüz, Jandarma Albay Erol Ürküt, İdari Kısım Amiri Jandarma Astsubay Başçavuş Yaşar Arslan ile Jandarma Astsubay Çavuş Semiye Adakçı ve Uzman Jandarma Çavuş Erkan Börekçi de hazır bulundu. Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan yaptığı konuşmada, "Kahraman Türk Polis Teşkilatı'nın Muğla İl Emniyet Müdürlüğü camiası olarak 172 yıldır milletimizin emrinde görev yapıyorsunuz. Biliyoruz ki siz de bir zamanlar jandarma olarak teşkilatımız bünyesinde görev yaptınız. Jandarma Komando Okulunda eğitiminizi başarı ile tamamladınız. O geçmiş günlerin hatırasına Jandarma Komando Brövesini sizlere takdim etmek istiyorum. Kardeş kurum olarak, Jandarma Teşkilatı olarak 172'nci yılınızı kutluyorum" dedi.

İl Jandarma Komutanı Albay Özfidan, Emniyet Müdürü Çetinkaya'nın yakasına komando brövesini takarken, komando beresi ve komando bıçağı da hediye etti. Sürprizinin bununla bitmediğini söyleyen Albay Özfidan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın 22 yıl önce komando jandarma asteğmen olarak terhis olduğuna dair fotoğraflı künye defterinin çerçeveli renkli fotokopisini hediye etti.

"Çok duygulandım"

Albay Özfidan'ın sürprizleri karşısında duygulu anlar yaşayan Emniyet Müdürü Çetinkaya, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında en güzel hediyenin askerlik anılarının tekrar canlanması olduğunu belirtti. Çetinkaya, "Jandarma ve polis iki kardeş kurumdur. Bizim tek amacımız vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve vatandaşımızın huzuru. Bu görevi yürütürken uyum içinde, birlik ve beraberlik içinde yürütüyoruz. 22 yıl önce vatani görevimi tamamladıktan yıllar sonra terhis olduğuma dair fotoğraflı künye defteri, benim en özel anılarım arasında yer alacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yaşar Arslan Çetinkaya Muğla Genel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title