Haberler

Gelin ve Damat Düğün Öncesi Demokrasi Nöbetine Geldi

Gelin ve Damat düğün öncesi demokrasi nöbetine geldiHATAY - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle Hatay'lı vatandaşlar 15 Temmuz Milli İrade Parkı'nda toplanarak nöbete devam etti.

Gelin ve Damat düğün öncesi demokrasi nöbetine geldi

HATAY - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle Hatay'lı vatandaşlar 15 Temmuz Milli İrade Parkı'nda toplanarak nöbete devam etti.

Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından Kuranı Kerim okundu. İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu şehitler için dua etti.

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, 50 yıl sonra gelecek nesillere Türk Milleti'nin ne kadar büyük bir millet olduğu en önemli hikayeler arasına gireceğini söyledi.

Atıç, konuşmasının devamında: "1 yıl önce bundan 50 yıl sonra, 100 yıl sonra kitaplarda okunacak bir efsane, bir destan yazıldı burada. Öyle bir şet başardık ki bugün burada yaptığımız şey işte bu başarıyı işte bu ülkenin milletinin devletine sahip çıktığının ilelebet sahip çıktığının göstergesi adına, bu farkındalığı oluşturmak adına her yıl inşallah yapacağımız 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Gazilerimize olan şükranlarımızı sunma programlardır. 50 yıl sonra bile bizden sonra gelecek nesillere bu milletin ne kadar büyük olduğunu ifade edecek en önemli risalelerden, en önemli hikayelerden biridir" dedi.

Antakya Belediyesi Mehteran Takımı gösteri de yer alarak etkinlikte birbirinden güzel marşları çaldı.,

Düğün öncesi nöbet

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ederken alana giren ve bugün düğünleri olan Mehmet-Hatice Günal çifti de sahneye çıkarak "vatanımı korumak için, şerefimi korumak için, bayrak için buraya geldim. Namusumu korumak için her zaman bayrağımın arkasındayım" dedi.

Sahneye çıkarak duygularını paylaşan çift, mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi.

Etkinlikte Antakya Belediyesi Mobil Aşevi tarafından alana gelenlere yemek ikramında bulunuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Antakya Belediyesi Ak Parti Genel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

title