Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Eskişehir milletvekili adayları Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can, Cemal Çavdarlı, Ethem Kalın ve Ayten Kızılsu, EESOB Başkanı Ekrem Birsen'i ziyaret etti.

AK Parti Eskişehir milletvekili adayları Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can, Cemal Çavdarlı, Ethem Kalın ve Ayten Kızılsu, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Nabi Avcı, yaklaşık 18 bin işletmeyi bünyesinde barındıran EESOB'nin kendileri için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bildirdi. Eskişehir'de sivil toplum kuruluşlarıyla çok yakın işbirliği içinde, bütün sorunları enine boyuna tartışarak, inceleyerek, değerlendirerek, mümkün olan en optimum çözümleri üretmenin gayreti içinde olacaklarını belirten Avcı, "Anadolu kültürünün mayasında, esnafın tuttuğu yeri çok iyi bildiklerini" söyledi.

Kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu ifade eden Avcı, şunları kaydetti: "Benim babam demiryollarından ayrıldıktan sonra 40 yıl bakkallık yaptı. Lakabı da koca bakkaldı. Dolayısıyla esnafımızın sorunlarını ve bu memleketin mayasında, kültüründe tuttukları yeri, çok iyi bildiğimizi, hissettiğimizi, yaşadığımızı zannediyorum. Ben ve arkadaşlarım, inşallah TBMM'de ve bütün platformlarda esnafımızın sorunlarının bir an evvel çözüme kavuşturulması, esnafımızın hizmet şartlarının daha ileriye taşınmasını sizlerle istişareli olarak daha ileriye taşıyacağız. "

-"Eskişehir'İN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜYÜZ"-

EESOB Başkanı Ekrem Birsen de 36 meslek odası ve 28 bine yakın esnaf ve sanatkarlarla Eskişehir'in en büyük sivil toplum örgütü olduklarını hatırlatarak, esnaf ve sanatkarların sorunlarının her geçen gün arttığını anlattı. "Son yıllarda büyük alışveriş merkezlerinin kentimize akın etmesiyle haksız rekabet altında ezilen esnaf her gün kan kaybetmektedir" diyen Birsen, şöyle konuştu: "Bu sorunların çözümüne ihtiyacımız var. İnşallah TBMM'de bu sorunlarımızın sizinle birlikte halledileceği inancındayım. Ben halkımıza hizmet için çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Siyaset, halkımıza hizmet etmenin en önemli bir aracıdır. Önemli olan halkın menfaatini gözeterek halka en iyi şekilde hizmet etmektir." Ziyaret sonunda Birsen, esnaf ve sanatkarların sorunlarının yer aldığı dosyayı Avcı'ya verdi. Avcı, "Arkadaşlarımızla birlikte dosyayı inceleyeceğiz. Karşı önerilerimizi, sorularımızı ya da varsa ayrıntılı bilgi ve taleplerimizi sizlere ileteceğiz" dedi.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title