Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili ve milletvekili adayı İhsan Şener, Korgan'a eğitim anlamında çok ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili ve milletvekili adayı İhsan Şener, Korgan'a eğitim anlamında çok ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Şener, yaptığı açıklamada,  siyasi hayatı boyunca şeffaf ve tarafsız olarak Ankara'da, Ordu'yu temsil ettiğini  belirterek, "Bizler makam ve koltuk sevdalısı olanlardan değiliz. Bizler milletine sevdalı ve hizmet aşkıyla yananlardanız. Yaptıklarımızı görmezden gelmek bizlere yapılan en büyük haksızlıktır" dedi.

Şener, bazı kişilerin "kendi memleketine ne yaptı" diye şahsına yönelik sorular sorulduğunu kaydederek, " Korgan'a eğitim anlamında çok ciddi yatırımlar yaptık. Kapalı Spor Salonu yapıldı ve öğrencilerin hizmetine açıldı. Sağlık Meslek Lisemiz, Anadolu Lisemiz yoktu ve onları kazandırdık. Çok programlı lisemiz daha güzel ve yeni bir binada eğitimine başladı. Geriye kalan teknik lisemiz de inşallah bu sene açılacak. 4 ayrı yerde hem ilkokul hem de ortaokul yapıldı ve eğitime açıldı. Öğrenci yurtlarımızın yapımına da devam ediliyor. Bu sene onlar da inşallah açılacak" diye konuştu.

Niksar ve İslamdağ yolunun yeni dönemde biteceğini ifade eden Şener, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yeni Korgan Devlet Hastanemizin de proje çalışmalarında sona gelindi. Korgan İslamdağ ve Niksar yollarında müteahhit firmadan kaynaklı sorunlar vardı ve onlar çözüldü. Korgan İslamdağ yolunda ise çalışmalar devam ediyor. Yolun diğer kısmının ihalesini ise yeni yapıyoruz. Korgan'da yatırımlarla ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Bizim yatırımlarla ilgili planladığımız her şey devam ediyor. Sadece grup yollarında ve içme sularımızda biraz eksikliğimiz var. Ordu Büyükşehir Belediyemiz o yolları ve içme suyu sorununu da en güzel şekliyle çözecektir."

Kaynak: AA / Yerel

İhsan Şener Ak Parti Korgan Ordu Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title