Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Elazığ milletvekili adayları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

AK Parti Elazığ milletvekili adayları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

AK Parti Elazığ milletvekili adayları Şuay Alpay, Metin Bulut, Serpil Bulut ve Ömer Serdar, Ahmet Aytar Meydanı'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimleri öncesi 25. dönem milletvekili aday adayları içerisinden yoğun bir çalışmanın sonucunda 63 aday adayı içerisinden 4 milletvekili adayı belirlediklerini söyledi.

Aday adaylık başvurusunda bulunanların kendileri için kıymetli olduğunu ve hepsini minnetle selamladıklarını  ifade eden Çoban, "Biz burada kardeşlik, birlik ve beraberlik için güzel bir şekilde mücadele etmeliyiz. Halkımıza güven duygusu vermeliyiz. Bu güven duygusunu iyi veren kardeşlerim elbetteki bir yerlere gelsinler ve ülkenin idaresine sahip olsunlar" diye konuştu.

Milletvekili Şuay Alpay ise kendilerinin "Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız" diyen AK Parti'nin kurucu genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kutlu bir davanın neferleri olduğunu belirtti.

Milletvekili Alpay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşalah, bu şehrin teveccühü, takdiri, Rabbimin izni, sizlerin duası ve desteğiyle 7 Haziran seçimlerinde sizlerden aldığımız vekaletle, AK Parti milletvekilleri olarak buradan gideceğiz ve bu güzel şehre, ülkeye, sizlere hizmet etmeye çalışacağız. Bunda hiçbir tereddüdümüz yok. Bu ekip genç ve dinamik. Hepsi birbirinden kıymetli kardeşlerimiz ve ben öyle ümit ediyorum ki bu arkadaşlarımızla yüreklerimizi ortaya koyarak, birbirimizle kardeşlik hukukunu çalıştırarak, dayanışma içerisinde olarak, paylaşarak bu şehrin önceliklerini ve problemlerini tahlil edeceğiz ve yaptığımız hizmetleri bulunduğu yerden daha üst noktalara taşıyacağız."

Diğer adayların konuşmaların ardından, AK Parti'ye katılan Palu ilçesine bağlı Saadet Partili Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ateş'e, parti rozeti takıldı.

Aday tanıtım toplantısına, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Metin Bulut Şuay Alpay Ak Parti Elazığ Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title