Haberler

Gençlik Parkı'nda Halka Açık İftar Buluşması

Dha Ankara - Gençlik Parkı'nda halka açık iftar buluşmasıANKARA Büyükşehir Belediyesi ile Vodafone Türkiye'nin birlikte Gençlik Parkı'nda halka açık düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Dha Ankara - Gençlik Parkı'nda halka açık iftar buluşması

ANKARA Büyükşehir Belediyesi ile Vodafone Türkiye'nin birlikte Gençlik Parkı'nda halka açık düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, BTK Kurul Üyeleri İhsan Kulalı ve Figen Kılıç ile BTK Kurum Başkan Yardımcısı İsmail Karayılan da katıldı. Türkiye'de toplumun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunma hedefiyle önemli sosyal projelere imza attığı belirtilen Vodafone, halk iftarı geleneğini bu Ramazan'da da sürdürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda kurduğu çadırda yüzlerce kişiye iftar yemeği veren Vodafone, Ankaralılara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, BTK Kurul Üyeleri İhsan Kulalı ve Figen Kılıç ile BTK Kurum Başkan Yardımcısı İsmail Karayılan da katıldı.

Ramazan'ın toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği ay olduğuna dikkat çeken Hasan Süel, Vodafone Türkiye olarak, sevgi, saygı ve hoşgörünün her zamankinden daha güçlü bir biçimde yaşandığı Ramazan ayında kurulan iftar çadırlarının toplumsal birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının gelişmesi açısından önem taşıdığına inanıyoruz. Bu inançla, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara'da tüm halkımızın katılımına açık bir iftar yemeği düzenleyerek Ramazan coşkusunu yüzlerce vatandaşımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Vodafone Türkiye olarak, geleneksel Ramazan buluşmalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlik Parkı Türkiye Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title