Haberler

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Buz Futbolcularım Ellerinden Gelen Her Şeyi Yaptılar

Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba Bu tarz maçlarda ilk golü atmak her zaman zordur" Olcay Şahan Tolgay Arslan, Beşiktaş camiasına katkı sağlayacaktır Gençlerbirliği'nin kendi sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör İrfan Buz açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba Bu tarz maçlarda ilk golü atmak her zaman zordur"

Olcay Şahan Tolgay Arslan, Beşiktaş camiasına katkı sağlayacaktır

Gençlerbirliği'nin kendi sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör İrfan Buz açıklamalarda bulundu.

Futbolda bu gibi sonuçlar olduğuna dikkat çeken Buz, "Gerçekten iyi hazırlanmıştık. Futbolcularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Eksiklerimiz hissedildi. Bir Stancu, İrfan Can, Tomic daha ileriye atabilirdi. Ama şöyle bir durum var 0-0 maç devam ederken frikik golü ve basit yediğimiz ikinci golden sonra 2-0 üzücü oldu. Buradan dönmemiz zordu. Daha öncesinde pozisyonlar yakalamıştık. 1-0 öne geçmiş olsak daha farklı olabilirdi. Yapacak bir şey yok önümüze bakacağız. Genç arkadaşlarımız var. Önümüzde Cizre ve Rize maçlarımız var. Yola devam yapacak bir şey yok" dedi.

Maç sonrası açıklamada bulunan Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba ise, attığı frikik golünü değerlendirdi. Maç berabere giderken attığı gol nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden golcü oyuncu, "Çok önemli bir andı. Bu tarz maçlarda ilk golü atmak her zaman zordur" diye konuştu.

Maçın adamı olarak Kerim'i gördüğünü ifade eden Demba Ba, şuları söyledi, "Gerçekten mükemmel bir çocuk. Antrenmanlarda çok çalışıyor kendini geliştirmek için. Maç girdi çok kısa sürede bize çok şey verdi. Benim açımdan maçı adamı" dedi

Beşiktaş'ın ikinci golünü kaydeden Olcay Şahan ise maç boyunca oynun kontrolünü kendilerinde olduğunu vurgulayarak, "Takım halinde iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkici yarının başında biraz koptuk. Orta saha ile defan arasında kopukluk vardı. Ama oyunu dengeledik. Çok sakatımız vardı. Ama arkadaşlarımızın yerine oynayanlar çok iyi mücadele ettiler. İkinci yarıya iyi başladık en önemlisi bu. Her üç günde bir maçımız var. İlk yarı başında yakaladığımız seriyi yakalamak istiyoruz şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a Hamburg'dan transfer olan Tolgay Arslan ile ilgili değerlendirmeden bulunan genç futbolcu, Beşiktaş'ın transferlerde nokta atışlar yaptığını, Tolgay'ın da katkısının büyük olacağını, ayrıca Almanya'da uzun süredir oynadığını ve Beşiktaş camiasına katkı sağlayacağını kaydetti.

Son olarak maç içerisinde Gençlerbirliği kalecisi Ramazan ile yaşadığı gerginliği değerlendiren Olcay Şahan, kendisine faul yaptığını ve daha sonra söylenmeyecek sözler söylediğini belirterek, "Beşiktaşlı futbolcular çok iyi bir karaktere sahiptir. Bizim karakterimize bu yakışır. Benim gibi futbolcuya karakterimi yakıştıramıyormuş. Allah büyüktür ikinci golü ben attım. Benim kalbimin temiz olduğunu karakterimi tüm Türkiye'ye kanıtlamışım. Fazla konuşulacak bir şey yok."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan Buz Demba Ba Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title