Haberler

Gençlerbirliği : 1 - Ankaragücü : 1

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda oynanan başkent derbisinde Gençlerbirliği ile Ankaragücü, 1-1 berabere kaldı ve puanları paylaştı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda oynanan başkent derbisinde Gençlerbirliği ile Ankaragücü, 1-1 berabere kaldı ve puanları paylaştı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, "Maçın geneline bakarsak zor bir maç olduğunu söyleyebiliriz. İki takım da iyi mücadele etti. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik.

Hedefimiz 3 puan idi ama 1 puan da bizim için yeterli. İkinci yarı için hazırlıklarımız ve çalışmalarımız sürüyor. Deneyimli ve yetenekli oyuncularımızın bir kısmı sakattı ama yavaş yavaş kadroya giriyorlar. Yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Kırmızı siyahlı futbolcular Oktay Delibalta ve Özkan Karabulut, maça 3 puan için çıktıklarını ama beraberliğin de kendileri için iyi olduğunu belirterek ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans sergileyeceklerini ve devre arasının takıma iyi geleceğini söyledi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise beklediğinden daha iyi bir oyun izlediğini dile getirdi. Ankaragücü'nün güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Cavcav, "Ralf Zumdick ile yola devam ediyoruz. Transfer konusunda 4 oyuncuyla görüşüyoruz. Yerli ve yabancı futbolcular bunlar. Devre arası mutlaka takviye olacak. 7-8 futbolcu ile de yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.

ANKARAGÜCÜ CEPHESİ...

Saha içerisinde sergilenen oyundan memnun olduğunu ifade eden Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, "Kalan 2 maçımızı da kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni yılda yönetim kalmazsa benim de kalmamın bir manası olmaz. Eğer kalırsak yolumuza tüm gücümüzle devam edeceğiz.

Ben ve ekibim elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve genç oyuncuları Türk futboluna kazandırdık. Ligi ilk 8'de bitirmek istiyoruz ama esas hedefimiz Türkiye Kupası'dır. Yönetim devam ederse 1-2 takviye ile yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başka bir yönetimin göreve gelmesi durumund asla takımın başında kalmayacağını dile getiren Özat, "Benim kendi prensiplerim var. Bu insanlar bana güvendi ve onları asla yarı yolda bırakamam. Ankara takımları için elimden geleni yapmaya hazırım. Bazen çalışmak demek herşey demek değildir. Ben karakterim doğrultusunda hareket ederim. Yönetimin kalırsa kalırım giderse giderim" açıklamalarında bulundu.

26 Ocak tarihi itibariyle paralarının ödenmemesi durumunda Ankaragücü'nde futbolcuların serbest kalacağı yönünde sorulan bir soruya ise genç teknik adam, "Yarından itibaren belirsizlik çözülür, paralar ödenir ve futbolcular da takımla birlikte yoluna devam eder. Bu benim şahsi fikrimdir" cevabını verdi.

Kazanmaları gereken maçtan 1 puan ile ayrıldıklarını söyleyen sarı lacivertli futbolcular Uğur Uçar ve Özgür Çek, şu anda hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmadıklarını ve paraların ödenmesini umduklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title