Haberler

Genç'ten Teşekkür Ziyaretleri

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Mavi Marmara ve 100. Yılında Çanakkale" projesine destek veren kurumlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Mavi Marmara ve 100. Yılında Çanakkale" projesine destek veren kurumlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Samsun Emniyet İl Müdürü Vedat Yavuz'u ziyaret eden Başkan Genç, hem desteklerinden dolayı teşekkür etti hem de polis teşkilatının 170. yıl dönümünü kutladı. Genç, "170 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk polisi asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilattır" dedi.

"AYNI AMACA HİZMET EDİYORUZ"

Canik Belediyesi olarak yaptıkları yatırımlar ve sağladıkları iş olanakları ile mutlu, huzurlu bir toplum hedeflediklerini belirten Genç, "Yaptığımız yatırımların yanı sıra yaptığımız eğitim yuvaları ve düzenlediğimiz etkinliklerle milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik de yetiştiriyoruz. Bunlardan birisi de Mavi Marmara ve 100. yılında Çanakkale projesidir. Huzurun olduğu yerde şiddet de azalır. Dolayısıyla şehrimizde huzurun sağlanması noktasında polis teşkilatımızla aynı amaca hizmet ediyoruz" diye konuştu.

POLİS HAFTASI'NI KUTLADI

Emniyet teşkilatının 170 yıldır milletten aldığı güçle güven ve huzur ortamını sağlamaya devam ettiğini ifade eden Genç, şunları söyledi: "Bu duygu ve düşüncelerle halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için fedakarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 170. yıl dönümünde tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyor, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle minnetle anıyorum."

Başkan Genç, teşekkür ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Şube Müdürü Sami Ateş, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal ve Samsun 112 İl Ambulans Başhekimi Barış Çankaya'yı da ziyaret etti. Genç, teşekkür ettiği kurumların amirlerine Bandırma Vapuru maketi hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Marmara Samsun Canik Yerel Haberler

title