Haberler

Osman Genç: Samsun'u Birlikte Daha İleriye Taşıyacağız

Güncelleme:

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım ile birlikte Türkiye'nin önünde yeni bir dönem açıldığını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım ile birlikte Türkiye'nin önünde yeni bir dönem açıldığını belirterek, "Bu yeni dönemde Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda şehir olarak birlikte Samsun'u daha ileriye taşıyacağız" dedi.

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı yönetimi ve üyeleri, mahalle temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarlar Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından Canik Kültür Merkezi'nde verilen teşekkür yemeğinde buluştu. Başkan Genç'in yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler'in de katıldığı yemekte 1 Kasım seçimlerinde emeği geçenlere teşekkür edilirken, birlik ve beraberlik mesajı verildi. Başkan Genç, yeni dönemde şehir olarak Samsun'un birlikte daha ileriye taşınabileceğine işaret etti.

"DAHA HIZLI KAŞMAK ZORUNDAYIZ"

Yemekte konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım'da milletin kazandığını belirterek, Türkiye'nin önünde yeni bir dönem açıldığını vurguladı. Genç, "1 Kasım'da Türkiyemiz, milletimiz ve şehrimiz kazanmıştır. Artık 2023, 2053 ve 2071'e giden yolda ülkemizin önü daha açıktır. 1 Kasım, birlik ve beraberliğimizin sembolü oldu. Türkiye'miz inşallah AK Parti ile geleceğe koşacak. Biz de Samsun olarak daha hızlı koşmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla şehrimizin gelişimini sağlamalıyız. Bütün hedefimiz, Türkiye'mizi hedeflerine ulaştırırken, şehir olarak Yeni Türkiye'de şimdi çok daha hızlı koşmak zorundayız" diye konuştu.

"YEPYENİ İŞLER ÜRETECEĞİZ"

AK Parti'nin Türkiye'nin şemsiyesi olduğunu ifade eden Genç, "Canik ilçemiz 1 Kasım'da yüzde 73.8 oranında büyük bir başarı yakalamıştır. Bu başarı birlikte sağlanmıştır, çünkü başarı ekip işidir. Toplam 187 ayrı programda mahalle mahalle, ev ev gezerek 100 bin insanımıza ulaştık. 1 Kasım seçiminin önemini, memleket meselesi olduğunu anlattık. Türkiye'nin meselesinde birlik olan AK Parti'li, CHP'li, MHP'li ve Saadet Parti'li kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yakalanan başarının kıymetini her zaman bileceğiz. Ancak bunun karşılığını vermek için ilk günkü aşkla büyük gayret içinde olacağız. Artık seçim geride kalmıştır. Şimdi iş zamanıdır. Hükümetimiz ilk günkü aşkla Türkiye'mize yatırımlar yaparken, bizler de yeni dönemde şehrimiz için yepyeni işler üreteceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, milletin 1 Kasım'da sandıktan çıkan sonuçla "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Dağutoğlu'nu yedirtmeyeceğiz" dediğini belirterek, AK Parti'nin zaferine Tel Aviv'in üzüldüğüne, Gazze'nin ise sevindiğine dikkat çekti. Yakalanan yüzde 73.8'lik başarı nedeniyle AK Parti Canik ilçe teşkilatını tebrik eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş da, milletin 1 Kasım'da sandıkta matematikçilerin dahi yapamayacağı ölçüde ince ayar yaptığını ve Türkiye'yi istikrara kavuşturduğunu dile getirirken, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, "Seçim süreci boyunca Canik Belediye Başkanımız Osman Genç yoğun bir performans göstermiştir. Yakalanan bu başarıda onun emeği büyük. Rehavete kapılmadan 2019 için aynı disiplinle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, yemeğe katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title