Haberler

Genç Kızın Sır İntiharı

Genç Kız Seyhan Nehri Üzerindeki Tarihi Taşköprü'den Kendini Sulara Bıraktı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Merkez Seyhan ile Yüreğir İlçelerini birbirine bağlayan Seyhan Nehri üzerindeki tarihi Taşköprü'de meydana geldi. Köprü üzerinde tek başına bekleyen bir genç kız, köprüde görevli bir güvenlik görevlisinin dikkatini çekti. Kadın güvenlik görevlisi genç kızın yanına giderek konuşmaya başladı. Genç kızdan nişanlısını beklediği cevabını alan güvenlik görevlisi, oradan ayrıldı. Kısa süre sonra genç kız güvenlik görevlisinin gözü önünde köprüden nehre atladı. Genç kız kısa süre içerisinde sulara gömülürken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İTALYAN GRUP YARDIM ETTİ

Polis ekipleri kıyıdan arama yaptığı sırada, bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Adana Tiyatro Festival'i kapsamında Seyhan Nehri ve nehir üzerindeki tarihi Taşköprü'de 'Suyun senfonisi' isimli bir gösteri düzenleyecek olan ünlü İtalyan Studio Festi grubu da tekneleri ile genç kızın aranmasına yardım etti. Aramalara rağmen genç kıza ulaşılamayınca Sualtı Polisi'ne bağlı balık adamlar nehirde arama yaptı. 1 saat süren çabalar sonucu genç kızın cesedi sudan çıkarıldı. Genç kızın üzerinden herhangi bir kimlik çıkmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title