Haberler

Genç: "Hükümetimizle Aynı Vizyondayız"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sayın Başbakanımızın açıkladığı vizyon projelerin pek çoğunu daha önce hayata geçirmiş olmanın haklı onurunu yaşıyoruz.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sayın Başbakanımızın açıkladığı vizyon projelerin pek çoğunu daha önce hayata geçirmiş olmanın haklı onurunu yaşıyoruz. Zaten bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızdan Başbakanlığı döneminde 3 yıl üst üste ödül aldık" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile birlikte Başbakan Davutoğlu'nun seçim beyannamesi açıklamasını izleyen ve daha sonra Karaaslan ile birlikte vatandaşlarla buluşarak AK Parti'ye destek isteyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Davutoğlu'nun açıklamasını değerlendirdi. Seçim beyannamesinde açıklanan projelerin toplumun tüm kesimine hitap eden gerçekçi projeler olduğunu ifade eden Genç, "Sayın Başbakanımızın açıkladığı projeler arasında Canik Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz yatırımların bulunması doğru şeyler yaptığımızın göstergesidir. Ayrıca projelerimizin seçim beyannamesinde yer alması hükümetimizle aynı vizyona sahip olduğumuzu göstermektedir" diye konuştu.

CANİK'TE HAYATA GEÇEN PROJELER

Davutoğlu'nun açıkladığı projelere değinen Genç, "Sayın Başbakanımız, 'gençlere sınırsız, ücretsiz ve güvenli internet erişme imkanı geleceğini, kendi işini kurmak isteyen gençlere proje karşılığı 50 bin TL'ye kadar karşılıksız destek verileceğini, öğrenciler için mesleki ve akademik rehberlik sistemi geliştirileceğini, gençler için 'Kariyer Merkezleri' ve 'Gençlik Akademisi' kurulacağını açıkladı. Ayrıca aile, bebek ve çocuk dostu ortam ve mekanlar oluşturacağı, belediyelere kreş açma zorunluluğu getirileceği, tarihimizin önemli şahsiyetleri ve olayları ile masal kahramanlarının tanıtımının destekleneceği, engellilerin bilgi ve iletişim teknolojilerine erişim imkanlarının artırılacağı Seçim Beyannamesi'nde yer aldı. Sayın Başbakanımızın açıkladığı vizyon projelerin pek çoğunu AK Parti'nin gelecek vizyonuna uygun olarak daha önce hayata geçirmiş olmanın haklı onurunu yaşıyoruz. Zaten bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızdan Başbakanlığı döneminde 3 yıl üst üste ödül aldık" şeklinde konuştu.

CANİK TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ

Canik Belediyesi olarak örnek projeler geliştirdiklerini ve uyguladıklarını belirten Başkan Genç şöyle devam etti: "Gençlerimiz için ücretsiz ve güvenli interneti hayata geçirdik. Ayrıca gençlerimiz için Proje Geliştirme Birimi Kurduk. Akademik Belediyecilik Birimi, Kariyer Gelişim Merkezi ve Rehberlik Sistemi, Aile Birimi, aile ve çocuk dostu 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, kreş ve anaokulları, Engelli Koordinasyon Merkezi şu anda faaliyette olan çalışmalarımızdır. Yeri Oyuncak ve Çizgi Film Kahramanları Müzesi'nin çalışmalarını ise yürütmekteyiz. Bunların hepsi bizim yeni medeniyet tasavvuru çerçevesinde yeni neslin inşası için özellikle çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz projelerdir. Canik Belediyesi, vizyon projeleriyle Türkiye'nin Gözbebeği olduğunu bir kez daha göstermiştir."

ŞEHR-İ SAMSUN DA MODEL

Başkan Genç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Şehir içindeki küçük sanayi siteleri kalkacak" açıklamasına da değindi. Canik Belediyesi olarak şehir içindeki sanayi bölgesi için Şehr-i Samsun projesini ürettiklerini dile getiren Başkan Genç, "Şehrimizi 50 yıl ileriye götürecek örnek proje elimizde mevcut. Biz ürettiğimiz vizyon projelerle sadece örnek olmuyoruz, şehrimizin ve ülkemizin gelişimine kolaylık da sağlıyoruz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiğdem Karaaslan Ahmet Davutoğlu Osman Genç Canik Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title