Haberler

Geleceğin Futbol Yıldızlarına Hanımeli

Güncelleme:

Eskişehirspor Futbol Yaz Okulu'na giden futbolcu adayı çocuklar, futbolun temel eğitimini Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı'nın antrenörü Pınar Konca'dan alıyor.

Eskişehir spor Futbol Yaz Okulu'na giden futbolcu adayı çocuklara, futbolun temel eğitimi Eskişehir spor Kadınlar Futbol Takımı Antrenörü Pınar Konca tarafından veriliyor.

Beden eğitimi öğretmeni de olan Konca, yaz okuluna katılan 2007-2008 doğumlu çocukların sayısının 15-27 kişi arasında değiştiğini söyledi.

Çocukların yaşları küçük olduğundan oyun ağırlıklı bir program izlediklerini belirten Konca, şöyle konuştu:

"Çocuklara düşme, kalkma, koordinasyon, becerileri kazandırmayı hedefliyoruz. Yaz okulunun ardından kış antrenmanlarına devam ediyoruz. Kendisini gösteren ve başarılı olan çocukları bir üst gruba getiriyoruz. Yaz ve kış okullarında hem öğretiyoruz hem de eğleniyoruz. Ailelerle beraber koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Küçük yaş grupları arasında özel turnuvalar oluyor. Belirli dönemlerinde ailelere ve çocuklara seminerler verip, onları düzenli beslenme konusunda eğitmeyi planlıyoruz. Öğrencilerin beslenmesine de önem veriyoruz."

-" Tarık Çamdal'ı çok seviyorlar"

Konca, minik futbolcuların örnek aldığı futbolcuların başında Ertuğrul Sağlam ve Tarık Çamdal'ın yer aldığını vurguladı.

Yaklaşık bir ay önce Ertuğrul Sağlam ile sohbet gerçekleştirdiklerini anlatan Konca, şöyle devam etti:

"Buradaki 27 çocukla beraber fotoğraf çekimi yaptık. Tarık Çamdal'ı çok seviyorlar. Kalecilik anlamında da oyunculuk anlamında da çok yetenekli oyuncularımız var. Çocukların düşünebilme zekaları oldukça, biz onları her türlü her yola dönüştürebiliriz. Çocuklar, antrenmanlarını çok seviyor. Başka kurslara da gidiyorlar ama burayı hiç ihmal ettiklerini görmedim. Burada futboldan öte spor yapıyorlar."

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Tarık Çamdal Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title