Haberler

Gazze'ye Yapılan Saldırı

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, ”İsrail ile ilişkilerini sürdüren her İslam ülkesinin tüm dünyaya deklare etmesi ve İsrail ile tüm ilişkilerini sıfıra indirmesi gerek“ dedi.

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, "İsrail ile ilişkilerini sürdüren her İslam ülkesinin tüm dünyaya deklare etmesi ve İsrail ile tüm ilişkilerini sıfıra indirmesi gerek" dedi.

Sendika binasında, sendika yöneticileriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınayan Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, "Gazze ve Filistin'deki analar gözyaşı döküyor, babalar ah ediyor, çocukların feryadı yükseliyor. Unutmayın ki Allah'ın da bir hesabı var ve O'nun hesabı galip gelecektir" ifadelerini kullandı.

"Öteden beri terör devleti olduğunu söylediğimiz işgalci İsrail yine Müslüman Filistin Halkına yönelik acımasız bir katliama girişti. Yine yakın zamanda kaçırılarak öldürülen İsrail'li üç genç gerekçe gösterilerek, Gazze'ye, yapılan hava saldırıları sonucunda 100'ün üzerinde sivil hayatını kaybederken bine yakın da kişi yaralanmıştır. İsrail politikaları yüzünden en asgari insani koşullarda yaşayan Gazze'li Filistinliler bu saldırılarla topyekün bir katliamla yüz yüze bırakılmıştır. Tüm dünyanın katliamları sessizce izlemesinden ve hatta kimi açıklamalar ile meşrulaştırılmasından cesaret alan İsrail saldırılarını devam edeceğini belirtmiştir" diyen Bingöl, daha sonra özetle şunları söyledi:

ABD'de Obama'nın ikinci kez Başkan seçilmesiyle bölgede İsrail'in küstahça davranışlarının son bulacağının propagandasını yapanların nasıl bir hayal aleminde yaşadıkları bir kez daha ortaya çıktı. Kim ne derse desin ABD İsrail'in bu davranışını görmezden gelecektir. ABD'de kim başkan olursa olsun eli kanlı İsrail'i desteklemeye devam edecektir. İsrail'in yaptığı saldırıyı bir sivil toplum kuruluşu Malatya Sağlık Sen olarak biz kınıyoruz. Ancak İslam Ülkelerinde erki elinde bulunduran yöneticilerin ve hükümetlerin kınama düzeyinde kalan tepkilerini de muvazaa üzere yapılmış açıklamalardan öteye olmayacağını şimdiden ilan ediyoruz. Biz de diyoruz ki İsrail'in bölgede işgalci bir devlet olduğunu İsrail ile ilişkilerini sürdüren her İslam ülkesinin tüm dünyaya deklare etmesi ve İsrail ile tüm ilişkilerini sıfıra indirmesi gerek. Bu durumda terör devleti toplama İsrail, gemilerle geldiği bölgelere yine aynı geri taşınacaktır.

Buradan İslam Ülkelerinin tüm yöneticilerine ve hükümetlerine sesleniyoruz. Bir İslam Ülkesine yapılan saldırının bütün İslam Ülkelerine yapılmış gibi kabul edilmesidir. Bir Müslümana yapılan saldırının Dünya Müslüman Ülkeleri tarafından karşılıksız bırakılmamasıdır." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya İsrail Gazze Yerel Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title