Haberler

Gazipaşa Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Gazipaşa Belediyesi yılın ilk meclis toplantısını yaptı.

Gazipaşa Belediyesi yılın ilk meclis toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Cemburak Özgenç başkanlığında gerçekleşen toplantıda, imar konuları görüşüldü. Anadolu lisesinin okul ihtiyaçlarıyla ilgili talebinin de görüşüldüğü toplantıda okul bahçesine 400 metrekare parke ile okul bahçesine kamelya ve bank yapılmasına karar verildi.

Beyrebucak Köyü Muhtarı Mehmet Uncuoğlu'nun mücavir alan içinde kalan yerde uygulama imar planı çalışması yapılmasıyla ile ilgili talebi imar komisyonuna sevk edildi. Bazı belediye çalışanlarının sözleşmeli personel olarak çalışma talebi ile bazı belediye memurlarının derece değişikliği talepleri oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Meclisi'nin yeni yılın ilk oturumunda denetim komisyonuna üye seçimleri de gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda, CHP Grubu'ndan önerilen Cengiz Şenol, Nihat Kalaycı ve Ümit Çelik, MHP'den Mustafa Şahin, AK Parti'den ise İbrahim Tuncer, denetim komisyonuna seçildi.

Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, MHP'li üye Mustafa Şahin'in denetim komisyonuna yeniden seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Gazipaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title