Haberler

Gaziantepspor'da Çeyrek Final Sevinci

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beypazarı Şekerspor'u 2-0 Yenerek Namağlup Olarak Çeyrek Finale Yükselen Gaziantepspor'da Sevinç Yaşanıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beypazarı Şekerspor'u 2-0 yenerek namağlup olarak çeyrek finale yükselen Gaziantepspor'da sevinç yaşanıyor.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın çekilecek kurayı heyecanla beklediklerini söyledi.

Bu yolda gidebilecekleri yere kadar gitmeyi istediklerini belirten Kafkas, 'Kupayı kazanmak istiyoruz. İyi bir yola girdik. Önemli olan bunu devam ettirebilmek. Hafta sonu eğer Gençlerbirliği maçını da kazabilirsek önümüzü daha iyi göreceğiz' dedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkan Gaziantepspor, hafta sonu oynayacağı Gençlerbirliği maçının çalışmalarına başladı. Antrenmanın ana bölümünde Beypazarı Şekerspor karşılaşmasında ilk 11'de görev alan oyuncular, maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncularla yarı alanda çift kale oyun çalışması yapıldı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Tolunay Kafkas, hem Gaziantepspor'un hem de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kupada çeyrek finale kalmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kafkas, 'Umarım finalde karşılaşırız. İnşallah Allah bize finalde karşılaşmayı nasip eder. Son derece mutluyuz. Gruptan lider olarak çıktık, bu da çok önemli. Kulübe maddi-manevi para kazandırdık. Bu da çok önemli' diye konuştu.

Wagner'in takıma çok katkı yapacağını düşündüğünü kaydeden Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Cenk Tosun'u transfer ettik. Cenk, Alman Ümit Milli Takımı'nın da oyuncusu. Santrfor özellikli bir oyuncu. Geleceğe yönelik bu tip transferlerimiz devam edecek. Beklenen Gaziantepspor'u yapma yolunda büyük adımlar atıyoruz.'

Ligin genelinde kolay maç olmadığını anlatan Kafkas, 'Gençlerbirliği'nin de içinde bulunduğu durumu göz önüne alırsak oldukça zor bir maç oynayacağız. İyi oynayan ve hak edenin kazanacağı bir maç diliyorum' dedi.

- CENK TOSUN İLK ANTRENMANINA ÇIKTI-

Bu arada, Gaziantepspor'un Alman Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'dan transfer ettiği genç forvet Cenk Tosun da bugün Celal Doğan Tesislerinde yeni takım arkadaşlarıyla birlikte ilk çalışmasını yaptı.

Yaptığı açıklamada, Türkiye ligini yakından takip ettiğini, Gaziantepspor'un çok iyi olduğunu bildiği için bu takıma geldiğini söyleyen Cenk Tosun, 'Tolunay hoca ve başkanımız, çok uğraştılar. Bana güven verdiler. İsim olarak daha büyük takımları seçmedim, buraya geldim. Türk ya da Alman milli takımlarında milli olmak istiyorum. Gollerimle kendimi göstermek istiyorum. 3,5 yıllık imzaladım, kaç sene olur onu bilemiyorum' diye konuştu.

(MRT-SÇ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title