Haberler

Gaziantep'te Şefkat Mağazasından Yardım

Gaziantep Merkez İlçe Şahinbey Belediyesi ve Kimse Yok mu Derneği İşbirliği ile Kurulan Şefkat Mağazası'nın İhtiyaç Sahibi Aileler Yararına Düzenlediği Kermes Açıldı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi ve Kimse Yok mu Derneği işbirliği ile kurulan Şefkat Mağazası'nın ihtiyaç sahibi aileler yararına düzenlediği kermes açıldı.

Hayri Tütüncüler Parkı içinde açılan ve 3 gün boyunca açık olacak olan kermesin açılışına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fikret Atak, Kimse Yokmu Derneği Gaziantep Şube Başkanı Kenan Aydıngüler, Belediye Başkan Yardımcıları, Şahinbey Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kimse Yokmu Derneği Gaziantep Şube Başkanı Kenan Aydıngüler, Kimse Yokmu Derneği ile Şahinbey Belediyesi işbirliği içerisinde Şefkat Mağazası'nı kurduklarını ve bu mağaza sayesinde kısa sürede binlerce aileye yardımların yapıldığını söyledi.

Aydıngüler, 'Yılın her günü ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Şefkat Mağazamız hiç bir iftiraya meyil vermemek amacıyla yaptığı yardımların tamamını barkot sistemi ile kayıt altına almaktadır' dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, güleryüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Kimse Yok mu Derneği işbirliği ile gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerekli yardımların yapılması için 8 ay önce Şefkat Mağazası'nı açtıklarını söyledi.

Başkan Tahmazoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Kimse Yok mu Derneği ile işbirliği içerisine girmekteki amacımız, yardımlarda binlerce ailenin imdadına koşmuş ve yaptığı çalışmalarla yardımsever insanlarımızın güvenini Kazanmış, kamu yararına çalışan birkaç derneğimizden biri olması ve yardım elini dünyada ve Türkiye'de dürüst bir şekilde binlerce yoksula ulaştırmış ve insanımızın güvenini Kazanmış olmasıdır. Bu yardımların artarak devam etmesi bu konuda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Tüm sosyal yardım hizmetlerinin yönetildiği bir merkez olan Şefkat Mağazamız büyük bir sosyal sorumluluk bilinci ile sürekli ihtiyaç sahipleri için projeler üreterek, gıda, kıyafet, yakacak, eşya yardımı, eğitim, sağlık, kira ve Ramazan erzakı yardımı yapmaya devam edecektir. Fert ve toplum olarak birlik ve beraberliğe, sevgiye, saygıya, yardımlaşmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır. Devletle milletin bütünleşmesi adına peygamber efendimizin sözü olan 'komşusu açken, kendisi tok yatan, bizden değildir' sözüne uygun yaşayan bir millet ve devlet olarak, bu birlik, beraberlik ve yardımlaşma özelliğimizi kaybetmemek dileğiyle, kermesimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'

Konuşmaların ardından Kimse Yok mu Derneği Gaziantep Şube Başkanı Kenan Aydıngüler, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür plaketi verdi. Açılışa katılan protokol üyeleri hep birlikte açılışı yaparak kermes alanını gezdi.

(MRT-ZZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (1)

Elif demir:

Ben sahinbey belediyesinin mutfak yardimi aliyordum gecen sene dort aylik yardim verdiler bana durumum yok evim kira odun komurum yok ben dul bir bayanim erkek kardesim var uyusturucu bagimlisi calismiyor hapise girip cikiyor bende annemden kalan binlira massla geciniyorum 700liraya kirada oturuyorum elektirik su derken elimde beskurus para kalmiyor dolabim bombos yeri geliyor ekmek parasi bulamiyorum kackez gittim belediyeye kartimi tekrar verin diye vermiyorlar bana diyorlarki kardesin tekrar hapise girerse anca ozaman alirsin diyorlar bu adeletmi zaten kardesimin bana bir faydasi yok zorla tekrar hapisemi gonderim onu lutfen bana yardimci olun kartimi tekrar versinler bana evimde yiycek hicbiseyim yok benim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title