Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı 2. Lig'e Yükseldi

Antalya'da Düzenlenen Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu'ndaki 7 Maçının 6'sını Kazanarak 2

Antalya'da düzenlenen Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu'ndaki 7 maçının 6'sını kazanarak 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Gaziantep Büyükşehir Belediye spor takımı ödüllendirildi.

Alanya'da düzenlenen Final Grubu'nda yaptığı 7 maçın 6'sını kazanarak zafere ulaşan ve gelecek sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Gaziantep temsilcisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulüp yöneticilerinin katıldıkları basın toplantısında, Gaziantep halkına ve destek veren herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi ve Basketbol Takımı Onursal Başkanı Asım Güzelbey, 'Bugün şehrimiz ve bizler için mutlu bir haberi paylaşıyoruz. Alanya'da düzenlenen 2. Lig'e yükselme maçlarında ipi göğüsleyen takımımız oldu. Mutluyuz' dedi.

Gaziantep'te basketbol sevgisinin eskiye dayandığını söyleyen Güzelbey, 'Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak salon sporlarını ve amatör sporu destekleme kararı almıştık. Geçen sene kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene elde ettik. Bu başarıda emeği geçen basınımızı, hocamızı, sporcularımızı ve değerli yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Maçlar sırasında destek veren Gaziantep seyircisine çok teşekkür ediyorum, önümüzdeki dönemde 2. Lig'de maçlarımızı Karataş'ta yapılan kapalı spor salonunda oynayacağız. 2. Lig'de kalıcı olmanın ötesinde büyük hedeflere sahibiz, bunu da el birliği ile gerçekleştireceğimize inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Basketbol takımı antrenörü Doğan Deniz de, '17 Ağustos'ta başladığımız bu süreçte Gaziantep'e bu kupanın yakışacağı sözünü o zaman vermiştik, namağlup çıkmayı hedeflediğimizi söylemiştik, ama tek maç kaybı ile hedefimize ulaştık. Önümüzdeki süreçte hedefimiz altyapıya inmek, sokaktaki çocuklara basketbolu sevdirmek, onları spora çekmektir. Gaziantep, inanıyorum ki basketbol potansiyeli çok yüksek bir şehir. Herkese çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

- GÜZELBEY, 2.08'LİK SPORCUYA SANDALYE ÇIKARAK ALTIN TAKTI-

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Güven Güzelbey ise yaptığı açıklamada, 'Sene başında hocamızla imza atarken, hedef 1. Lig mi yoksa 2. Lig mi? sorusu üzerine, hangi ligde, hangi kategoride olursa olsun, Gaziantep'in mücadele edilen ligde en üst seviyede temsil edilmesi gerektiğinin önemini vurgulamıştım' dedi.

Güven Güzelbey, şöyle devam etti:

'Bunu başardığımıza hep birlikte şahit olduk. 2010-2011 sezonu için mücadele ederken Gaziantep'in yine en üst düzeyde temsil edileceği sözünü veriyorum. Bu başarıda bizi yalnız bırakmayan, yaptıkları haberlerle takıma ve seyircilere moral depolayan değerli basınımızın desteklerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu kupada yöneticisinden oyuncusuna, seyircisinden basınına, malzemecisinden masörüne kadar herkesin emeği var. Herkese teşekkür ediyorum.'

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen ise 'Bize mutluluğu yaşattıkları için başta Şube Başkanı, teknik adamları ve oyuncuları tebrik ediyorum. Bu şampiyonlukta gösterdikleri bireysel ve takım çalışmasından ve çabalarından dolayı hepsini ayrı ayrı kutluyorum' dedi.

Başkan Güzelbey, toplantının sonunda takım oyuncularına ve teknik adamlara günün anısına birer büyük altın hediye etti.

Güzelbey'in takımın 2,08 metrelik oyuncusu Fatih Eravcı'nın boynuna altını takmada zorlanmasının ardından sandalyeye çıkarak sporcunun boynuna altını takması gülümsemeyle karşılandı.

(MRT-KAN) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title