Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey'e Sosyal Belediyecilik Ödülünün Başbakan Erdoğan Verdi

AK Parti Genel Merkezi Tarafından Düzenlenen 'Sosyal Belediyecilik Proje' Yarışmasında Dereceye Giren Belediyelerin Başkanlarına Ödülleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Verildi

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 'Sosyal Belediyecilik Proje' yarışmasında dereceye giren belediyelerin başkanlarına ödülleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Başbakan Erdoğan, 27-29 Mart 2010 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen sempozyum sonrasında, 'Risk Altındaki Madde Bağımlılarının Rehabilitasyonu Projesi' ile Gaziantep Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e sosyal belediyecilik ödülünü verdi.

Sempozyuma katılan Başkan Güzelbey, burada yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik alanındaki yapılan çalışmalarını anlattı.

Başkan Güzelbey, şunları kaydetti:

'Belediyemiz sosyal sorumluluk bilinci ve duyarlılığı ile sokakta yaşayan ve çalışan bu çocukların yaratacağı sorunları önceden görerek onlara barınma, korunma ve eğitimlerini sürdürecekleri merkezler açmıştır. Ancak sokakta yaşayan ve çalışan çocuklardaki en önemli sorun olan madde kullanımı için tedavi, rehabilitasyon, sosyal hayata adaptasyon, yarım kalmış eğitimin tamamlanması, yasal sorunlar, mesleki gelişim ve bozulan aile ilişkilerinin düzeltilmesi gibi disiplinli bir yaklaşım gerekmektedir. Şehrimizi yeni baştan imar ediyoruz, bu oluşumda çocuklarımız için eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan eğlenceye kadar bir çok unsuru onların hizmetine sunuyoruz. Açtığımız merkezlerde uzman ekiplerimiz tarafından büyük bir başarı öyküsüne imza attık.'

(ŞMÖ-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title