Haberler

Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulundan Vali ve Başkan'a Ziyaret

Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ziyarette bulundular.

Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ziyarette bulundular.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu, Doğu Anadolu Gazetecileri Federasyonu, Ege Gazeteciler Federasyonu, Güney Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu, Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Medya İhtisas Gazeteci Dernekleri Federasyonlarının bir araya gelerek güç birliği yaptıkları Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Erzurum'un kurtuluş bayramı yıldönümünde Türkiye'nin Kış Başkenti Erzurum'da toplandı.

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yönetim kurulu üyeleri, Erzurum'un tarihi ve kültürel mekanlarını gezdikten sonra Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ziyarette bulundular.

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Gazeteciler Konfederasyonu olarak Türkiye'nin bütün bölgelerinde Başkanlar Kurulunu toplayarak gazetecilerin sorunlarını tartıştıklarını ve çözüm önerileri getirdiklerini belirtti.

Vali Altıparmak'ta, Erzurum'un bölge illerini de Büyükşehir olmanın imkanlarını sunduğunu ifade ederek, Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Mehmet Sekmen Türkiye Erzurum Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title