Haberler

Galatasaray Los Angeles'da Futbol Akademisi Açtı

Galatasaray, ABD'deki futbol akademisinin ikincisini Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles kentinde açtı.

Galatasaray, ABD'deki futbol akademisinin ikincisini Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles kentinde açtı.

Kız ve erkek olarak 8 ile 15 yaş gurubundaki öğrencilere hizmet veren akademide, temel esas olarak Galatasaray kültürü, spor ahlakı, spor sağlığı, teknik ve taktik konuların esas alındığı vurgulandı. Akademinin teknik direktör Fatih Terim için de ayrı bir önem taşıdığı belirtilirken, Futbolun, sporun evrenselliğini her fırsatta vurgulayan Terim'in, dünyanın öbür ucunda bile Galatasaray kültürü aşılayacak ve genç yeteneklerin kazanılmasını sağlayacak akademi için çok heyecanlı olduğu ifade edildi.

"ÖNCE AKADEMİK BAŞARI, SONRA FUTBOL"

Galatasaray'ın Los Angeles'daki futbol akademisinin teknik direktörlüğünü, Amerika'nın bayan futbolunda önde gelen üniversitesi USC'nin şampiyon hocası, Amerika Futbol Federasyonu A diploması sahibi Ercan Özdemir ve ekibi yapıyor. Özdemir, akademi ile ilgili olarak, "Öğrencilerimize hazırlamış olduğumuz teknik ve taktik bilgiler programları dışında spor ahlakı ve sporcu sağlığı ile ilgili temel dersler vereceğiz. Ayrıca okul zamanında öğrenciler, Galatasaray'ın Los Angeles'daki futbol akademisinde temel derslerine yardımcı olacak özel hocalardan dersler alıp, okullarında da akademik başarıda önemli yerlere gelecek. Amerika'da geçerli olan bu sistemi Galatasaray'ın Los Angeles'daki futbol akademisinde de uygulayacağız" diye konuştu.

GALATASARAY'IN LOS ANGELES'DAKİ FUTBOL AKADEMİSİNE BÜYÜK İLGİ

Los Angeles'da Latin ve Asyalı futbolseverler, Galatasaray'ın futbol akademisine büyük ilgi gösterdi. Akademinin haziran ayında başlatacağı Nortrighe ve Huntington Beach kampları için kayıtlar büyük bir ilgi gördü. Özellikle Galatasaray'ın Latin futbolseverler tarafından Amerika'da da yakından takip edilip tanınması, kayıtlara olan ilgiyi daha da artırdı.

Galatasaray Futbol Okulları Koordinatörü Selim Durmaz da Los Angeles'a gelerek, akademi sahasını, idari ofisleri ve öğrencilerin kamp yapacağı tesisleri gezdi ve buradaki imkanların Galatasaray'ın geleceği için önemli kapıları açacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya Los Angeles Galatasaray Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı?
Eski öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürünün son anları! Her şey saniyeler içinde olmuş

Eski öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürünün son anları! Her şey saniyeler içinde olmuş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title