Haberler

    Galatasaray, Başakşehirli Doka'nın Peşine Düştü

    Güncelleme:

    Galatasaray, sezon sonunda İstanbul Başakşehir'le sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı futbolcu Doka'nın transferi için harekete geçti.

    İstanbul Başakşehir'de iyi bir performans ortaya koyan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Doka, Cim Bom'un radarına girdi. Fatih Terim döneminde de adı transfer dedikodularına karışan Brezilyalı oyuncu, aynı zamanda Trabzonspor'un da transfer gündeminde bulunuyor.

    CONSTANT TRANSFERİ ASKIDA

    Ersun Yanal döneminde Trabzonspor'da kadro dışı kalan Kevin Constant, Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti. Gineli orta saha oyuncusu, önceki gün itibariyle affedildi ve dün Bordo-Mavili ekibin idmanına katıldı. Bu af sonrasında Constant işi Galatasaray cephesinde askıya alındı. Ancak Sarı-Kırmızılılar tecrübeli futbolcudan vazgeçmiş değil. Menacerler vasıtasıyla Constant için şartların zorlanacağı öğrenildi.

    GIGNAC ELDEN KAÇIYOR

    Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcülerden Andre Pierre Gignac, elden kaçmak üzere. Galatasaray'ın da ilgilendiği tecrübeli futbolcu, Rus kulübü Dinamo Moskova'ya transfer olmaya çok yakın. Moskova temsilcisinin, Fransız santrfora 3 seneliğine 10.5 milyon Euro gibi uçuk bir teklifte bulunduğu iddia edildi. Galatasaray'ın yanı sıra İnter ve Napoli gibi kulüpler de Gignac transferi için temaslarda bulunuyordu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Francisco Lima Da Silva Galatasaray Başakşehir İstanbul Spor Haberler

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

    TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

    13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

    13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

    Bakmadan Geçme

    Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
    Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

    Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title