Haberler

    Galatasaray, Anlaştığı Futbolcuya Ceza Tehlikesiyle İmza Attıramıyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, 17 yaşındaki Senegalli golcü Pape Habib Gueye'yi antrenmana çıkardı ancak FIFA'dan ceza gelebilme tehlikesi nedeniyle eylül ayına kadar imza attıramıyor.

    Geleceğe yatırım yapan Galatasaray, Senegal doğumlu forvet oyuncusu Pape Habib Gueye'yi denemeye aldı. Florya'daki gençlerle birlikte iki gündür antrenmana çıkan Gueye konusunda, Galatasaray'ın ciddi bir sıkıntısı bulunuyor. O da ceza alma tehlikesi...

    Çünkü 1999 doğumlu futbolcu, 20 Eylül tarihinde 18 yaşına girecek. Hem orta sahada ofansif tarafta hem de forvet hattında görev alabilen Gueye, Senegal'de Darou Salam Academy'de yetişti. Ülkesinin en ünlü oyuncu yetiştirme merkezinden çıkan genç yıldız adayı, en çok geleceği olan futbolculardan biri olarak gösteriliyor.

    BİRÇOK SCOUT TAKİP EDİYOR

    20 Mayıs-11 Haziran arasında Güney Kore'de düzenlenecek U20 Dünya Kupası'nda da Senegal adına mücadele edecek 17 yaşındaki oyuncu, birçok scout tarafından takip ediliyor. Galatasaray'ın genç yıldızlar için çok önemli olan bu turnuva öncesinde böyle bir hamle yapması da oldukça şaşırtıcı bir gelişme oldu.

    BARCELONA CEZA ALMIŞTI

    Ancak Galatasaray, 18 yaşını doldurmadan bu futbolcuyla sözleşme imzalarsa, FIFA'dan ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Çünkü talimatlar, reşit olmayan bir genç futbolcunun transfer olmasını yasaklıyor. Eylül ayı beklenirse de bu kez Cim-Bom'un elinden kaçma olasılığı bulunuyor. Bu nedenle Galatasaray, beğenilmesi durumunda nasıl bir formül uygulayacağına hukukçularıyla birlikte karar verecek. Bilindiği gibi Barcelona, yaşı küçük futbolcu transfer ettiği gerekçesiyle iki dönem transfer yasağı cezası almıştı.

    Pape Habin Gueye, Galatasaray'ın yolunu tutarken, takım arkadaşı Ousseynou Cavin Diagne de, Lille'e gitti.

    Galatasaray'ın, Darou Salam takımında ve Senegal Genç Milli Takımı'nda forma giyen Pape Habib Gueye'yi Scirea Turnuvası'nda izlediği belirtildi. Genç yıldız, kazandıkları turnuvada en iyi oyuncu ödülü almıştı.

    (Skorer)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Senegal Eylül Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Bakmadan Geçme

    Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title